Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Sakarya Erenler'de icradan satılık 99 m² daire

Sakarya Erenler'de icradan satılık 99 m² daire

Sakarya Erenler'de icradan satılık 99 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya Erenler'de icradan satılık 99 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Sakarya Erenler'de 99 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/111 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Sakarya İl, Erenler İlçe, ERENLER Mahalle/Köy, Çiftlik Tepe Tarla Mevkii 7626 Parsel, 2/Zemin/A/2 Nolu B.Bölüm Nolu Bağımsız Bölüm. Değerleme konusu taşınmazın bulunduğu arsa üzerinde toplam 6 adet blok bulunmaktadır. 1980 yılında inşaat ruhsatı almış olan taşınmazın konumlu olduğu 2. Blok; betonarme karkas yapı tarzında, 3/B yapı sınıfında, ayrık nizam, bodrum + zemin + 2 normal kat olarak inşa edilmiştir. Bina dış cephesi boyalı olup, çatı örtüsü kiremittir. Bina giriş kapısı, merdiven ve balkon korkulukları demir doğrama olup, giriş, kat holleri, merdiven basamakları mozaik beton kaplı, duvarlar ve tavanlar boyalıdır. Değerlemeye konu 2. Blok A 2 nolu Mesken; Keşfi yapılan ve Borçlu tarafından mesken olarak Kullanılan Mesken 2. Bloğun, güney cephesinde bulunan Girişe göre; sağ kol erinde, ön cephede yer alan, güney ve doğu cepheli, (Sakarbaba Caddesine Cepheli) Zemin katta konumlu meskendir. Taşınmaz; 99 m2 brüt alana sahip olup; antre, hol salon, mutfak, 3 adet oda, banyo, ve 2 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Mesken doğalgaz kombi ile yerden ısıtmalıdır. Kuru ve ıslak hacimleri seramik kaplıdır. Duvarlar ve tavanları akrilik boya le boyalıdır. Islak hacimlerinin zeminleri ve duvarları boydan fayans döşeli vitrefiye elemanları modern olarak tadil edilmiştir. Giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar, balkon kapısı ve pencereler pvc'sı yalıtımlı çift camlıdır. Oda, salon ve banyo hacimleri tadilat görmüş olup, Mutfak dolapları Jemode ahşap doğrama olup, mutfak tezgahı seramiktir.
Adresi : Dilmen Mah. Sakarbaba Caddesi Uğurevler Sitesi 63/2 Erenler / SAKARYA
Yüzölçümü : 4.714,05 m2
Arsa Payı : 1/72
İmar Durumu : Bitisik Nizam 3 kat Ticaret alanı Bir kısmı Avrık Nizamm 3 Kat Konut Alanı İmarlıdır.
Kıymeti : 450.000,00 TL
KDV Oranı : KDV Kanunun 17. Maddesinin 4. Fıkrası Uyarınca 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ulus Devlet Daha Büyük Tehlike Altında

Ulus Devlet Daha Büyük Tehlike Altında