Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ordu Ünye'de icradan satılık 120 m² 3+1 daire

Ordu Ünye'de icradan satılık 120 m² 3+1 daire

Ordu Ünye'de icradan satılık 120 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ordu Ünye'de icradan satılık 120 m² 3+1 daire

Ordu Ünye'de 120 m² 3+1 daire icradan satılıktır.  İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/308 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN Satışa konu taşınmaz Ordu İli, Ünye İlçe, Hamidiye Mahallesi 5255 ada 9 nolu parsel zemin kat 3 nolu bağımsız bölüm 120 metre kare meskendir. Ana taşınmaz, Hamidiye Mah. Park sokak No:3 posta adresli, 5255 ada 9 nolu parsel üzerinde 2 bodrum kat +zemin +4 normal kattan oluşan Betonarme apartmandır. Ana taşınmaz tapu kaydında 998,52 m yüzölçümlü olup yedi katlı betonarme apartman ve arsası niteliğindedir. Kat irtifak/mülkiyeti kurulmuştur. Her bir katında dört daire olacak şekilde inşaa edilmiştir. Binanın dış cephe sıvası ve boyası yapılıdır. Çatısı ve çatı örtüsü yapılıdır. Yaklaşık 10 yıllık bir binadır. Merdiven kaplamaları mermer kaplıdır. Korkulukları demir doğrama korkuluktur. Bina genel itibari ile %100 inşaat seviyesindedir. Malzeme ve işçilik bakımından vasat durumdadır. Yapı Maliyet grubu 3-B dir. Asansör vardır. Taşınmazın bulunduğu yer, orta gelir grubunun tercih ettiği mesken amaçlı yapılaşmanın olduğu bir yerdedir. Belediye İmar planı içerisinde, İlçe merkezinin 0,7 km. güney doğusunda yer almaktadır. Alt yapı hizmetleri tamamlanmış olup her türlü kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır. Ulaşımı toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır. Satış konusu mesken binanın zemin katında yer alan, Bina girişinin , bir alt katında merdivenlere gelince sağ kolda , bina girişine göre arka , kuzey cephede yer alan , zemin kat 3 nolu bağımsız bölüm numaralı meskendir. Mesken mevcut durum itibari ile 120 metrekare net kullanım alanına sahiptir. 3 adet yatak odası 1 adet banyo, 1 adet lavabo wc , mutfak, ve salon bölümlerinden oluşmaktadır. Pencere doğramaları PVC , giriş kapısı çelik kapıdır. Meskende her türlü inşaat işleri tamamlanmış içinde durulu vaziyettedir. (% 100 inç. Sev ) Değerlendirmede taşınmazın mevcut durumu yapılış tarihi, inşaat seviyesi ve yıpranma oranları dikkate alınarak %10 yıpranma payı düşülecektir. Kıymet takdiri konusu taşınmaz Ünye İlçesi Hamidiye Mahallesindedir. Belediye sınırları içinde , imar planı içerisinde yer almaktadır. Belediye hizmetlerinden ve altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Arazi yapısı meyillidir. Ulaşımı imar yolundan sağlanmaktadır. İlçe merkezine yaklaşık 0,7 km. mesafede güney doğu istikametinde kalmaktadır. İmar planında ayrık nizam 5 katlı yapılaşma müsaadesi bulunmaktadır. orta gelir grubunun tercih ettiği mesken amaçlı yapılaşmanın olduğu bir yerdedir. Satış konusu Ordu ili Hamidiye mahallesi 5255 ada 9 parsel zemin kat 3 nolu bağımsız bölüm 120 metre kare tam hisse oranı ile Nesrin KOCAKARA (AYNACIGİL) ADINA kayıtlıdır.
Özellikleri : Ordu İl, Ünye İlçe, HAMİDİYE Mahallesi , 5255 Ada, 9 Parsel, Mesken Nolu 120 metre kare Bağımsız Bölüm
İmar Durumu : İmar dosyasındaki gibidir.
Kıymeti : 1.188.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Diğer : Yönetim planı : 10/06/2009, Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay' da zehir tacirlerine büyük darbe

Hatay' da zehir tacirlerine büyük darbe