Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Muğla Kavaklıdere'de icradan satılık 95 m² daire

Muğla Kavaklıdere'de icradan satılık 95 m² daire

Muğla Kavaklıdere'de icradan satılık 95 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Kavaklıdere'de icradan satılık 95 m² daire

Muğla Kavaklıdere'de 95 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/1382 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Muğla İl, Kavaklıdere İlçe, ÇAYBOYU Mahalle/Köy, ahlatbeleni Mevkii, 176 Ada, 8 Parsel, Satışa konu taşınmaz Kavaklıdere Belediye Başkanlığı, Fen İşleri Müdürlüğü 21.06.2023 tarihli imar durum belgesine göre; Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi 176 ada 8 parsel kat 1 bağımsız bölüm 8 numaralı taşınmaz 1/1000 ölçekli Çayboyu Uygulama İmar Planına göre ayrık veya ikiz nizam 2 kat konut alanı içerisinde kalmaktadır. Taks : 0,25 Kaks : 0,50 dir. Taşınmaz yerine aplike edilmiş kadastral paftasına uygun olduğu görülmüştür. Taşınmazın bulunduğu Bodrum Zemin ve 1. Kattan oluşan 3 katlı apartmanın içerisindeki satışa konu taşınmazın projesi ve yapı kullanma izin belgesinin bulunduğu, halen kat mülkiyeti halinde olduğu, ana taşınmazın Üç Katlı Betonarme Apartman ve Arsası olarak göründüğü anlaşılmaktadır. Taşınmazın değeri için emsal karşılaştırma yöntemi kullanılmış olup, yakın çevrede yer alan satılık gayrimenkuller incelenmiş, emlak pazarlama firmaları görüşleri alınmıştır. Civardaki alım satım rayiç değerleri ve günümüz ekonomik koşulları, taşınmazın konumu, emsallerdeki pazarlık payları, arz/talep dengesi gibi dışsal etkenler dikkate alınmıştır. Taşınmazın emsallerine göre konumu, ulaşımı gibi tüm özellikleri değerlendirilmiştir. 10 yaşlarında olan ana gayrimenkul ön cephesi yol olan üçgen şekilli parselde yer almakta olup, ara sokağa cephelidir. Değerleme konusu konut nitelikli taşınmazın bulunduğu ana yapı, 1103,78 m2 yüz ölçümlü 176 ada 8 parsel üzerinde, ayrık nizam, 3.sınıf B grubu yapı cinsinde, betonarme karkas sistemde, Bodrum+ Zemin+1 Normal kattan oluşan, toplam 3 Katlı binadır. Yol kotunun üstünde kalıp, köprü gibi 1 adet bina girişi bulunmakta olup girişler ön cepheden yapılmaktadır. Ana gayrimenkulde projesine göre, zemin ve normal katta toplam 6 adet bağımsız bölüm düzenlenmiştir. Konutlar asansörsüz ve kaloriferli ısıtma sistemlidir. Bahçe duvarları biriket ve taştan örülmüş, bahçe ortak alanına 2 adet müştemilat eklenmiştir. Ana taşınmaz zeminde 286,66 m2 alanlı olup her katında 3 adet bağımsız bölümü bulunur. Zemin üzeri katta yer alan satışa konu taşınmaz takriben 95 m2 brüt, 84 m2 net alana sahiptir. Konut2 oda, 1 salon,1 mutfak,1 banyo ve 1 tuvaletten oluşur. Odalarda yerler laminant parke, koridorlar, ıslak zeminler ve duvarları seramik kaplama, iç kapılar pres, daire girişi çelik kapı, dış kapı pencere doğramaları ise pvcdendir. Dolapları çerçeveli suntalam, tezgahı mermerittendir. Konum olarak binanın arka cephesinde bulunmaktadır.
Adresi : Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Çayboyu Mahallesi Ahlatbeleni Mevkii 176 Ada 8 Parsel Kat 1 Bağımsız Bölüm 8 Kavaklıdere / MUĞLA
Yüzölçümü : 95 m2
İmar Durumu : Kavaklıdere Belediye Başkanlığı, Fen İşleri Müdürlüğü 21.06.2023 tarihli imar durum belgesine göre; taşınmaz 1/1000 ölçekli Çayboyu Uygulama İmar Planına göre ayrık veya ikiz nizam 2 kat konut alanı içerisinde kalmaktadır.
Kıymeti : 1.500.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2021 model TOYOTA marka COROLLA

İcradan satılık 2021 model TOYOTA marka COROLLA