Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Mersin Mut'ta icradan satılık 499 m² arsa

Mersin Mut'ta icradan satılık 499 m² arsa

Mersin Mut'ta icradan satılık 499 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Mut'ta icradan satılık 499 m² arsa

Mersin Mut'ta 499 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/231 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: Mersin ili,Mut ilçesi, Narlıdere Mahallesi, Yağlı mevki, 101 ada, 1960 parsel boş parsel halinde olup herhangi bir inşai unsur bulunmamaktadır. Taşınmaz tapuda ARSA vasfı ile tescilli olup yüzölçümü 499,44 m²'dir. Taşınmaz üzerinde 2 adet 20 yaşında elma,1 adet 20 yaşında cevizve 1 adet 5 yaşında kayısı ağaçları bulunmaktadır.Taşınmaz Belediye uygulama imar planı dışında kalmaktadır. Narlıdere Mahallesi, Sertavul yaylası Yağlı mevkiinde yer almaktadır. Sertavul yaylası Belediye yerleşik alan sınırları içerisine alınmıştır. Sertavul yayla alanı olarak kullanılmakta olup kış aylarında meskun mahal niteliği yoktur. Yaz aylarındaise çevre il, ilçelerden ve İç Anadolu ile Akdeniz sahil kesiminden yoğun bir şekilde talep görmektedir.Ayrıca İç Anadolu ile Akdeniz bölgesini bağlayan devlet karayolu üzerinde yer alması ve çok sayıda lokanta ve ticari alana sahip olmasından dolayı yaz aylarında oldukça yoğun uğrak ve yayla yeridir. Belediyenin her türlü alt yapı ve üst yapı hizmetlerinden yararlanmaktadırlar.
Kıymeti : 550.854,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: TAPU KAYDINDAKİ GİBİDİR.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve kıza kamyonet çarptı

Karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve kıza kamyonet çarptı