Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Manisa Akhisar'da mahkemeden satılık 115 m² daire

Manisa Akhisar'da mahkemeden satılık 115 m² daire

Manisa Akhisar'da mahkemeden satılık 115 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa Akhisar'da mahkemeden satılık 115 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Manisa Akhisar'da 115 m² daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/14 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Manisa İl, Kırkağaç İlçe, 158 Ada, 14 Parsel, 16 Nolu Bağımsız Bölüm Manisa ili Kırkağaç İlçesi Tevfikiyâî-Mahallesi 158 ada 14 numaralı parselde kayıtlı Atatürk Caddesi (56 sokak) No:88 dış kapı numaralı binanın 4. katında yer alan 16 numaralı mesken vasıflı taşınmazdır. Bağımsız bölüm 3 oda, 1 salon, mutfak, banyo, tuvalet, hol ve balkon mahallerinden oluşmaktadır. Bakımsız ve natamam vaziyette olup fayans kaplama, anahtar, priz vb. montajlar yapılmamıştır. Duvarları sıvalı ama boyasızdır. Meskende oda, hol ve mutfak zeminlerinde herhangi bir parke kaplama yoktur. Mutfak tezgâhı ve dolabı yoktur. Banyo ve tuvalet zemin ve duvarlarında herhangi bir fayans kaplama olmayıp sadece wc de hela taşı bulunmaktadır. Bağımsız bölüm kullanım alanı 115 m² dir. Binada doğalgaz sistemi mevcut olup tesisat taşınmazın giriş kapısına kadar getirilmiş ancak mesken içinde herhangi bir ısınma ile ilgili imalat bulunmamaktadır. Taşınmazın giriş kapısı ahşap doğramadır. İç kapıların kasalarının da ahşap doğrama olduğu kapı montajlarının ise yapılmadığı gözlemlenmiştir. Dava konusu mesken eksik imalatlarından dolayı %60 tamamlanmış olarak değerlendirilecektir. Bağımsız bölümün yer aldığı bina da asansör mevcut değildir.
Adresi : Manisa İli, Kırkağaç İlçesi, 158 Ada, 14 Parsel Kırkağaç / MANİSA
İmar Durumu: Var Kıymeti : 500.000,00 TL KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale Bozcaada'da icradan satılık 1.464 m² tarla

Çanakkale Bozcaada'da icradan satılık 1.464 m² tarla