Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Konya Selçuklu'da icradan satılık 96 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 96 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 96 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Selçuklu'da icradan satılık 96 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Konya Selçuklu'da 96 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Ortaklığın giderilmesi kararından dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/135 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Konya ili, Selçuklu ilçesi, Dumlupınar Mahallesi, 13470 ada, 22 parsel, B Blok, Zemin Kat, 1 Bağımsız Bölüm numaralı mesken nitelikli taşınmaz; Doğu-Batı cepheli, 2 oda, L salon, mutfak, antre, banyo, lavabo, tuvalet ve 2 balkondan oluşmaktadır. Islak hacimlerin zeminleri seramik kaplı, odaların zemini ise laminat parke ile kaplı durumdadır. Daire giriş kapısı çelik kapı ve iç kapılar ise ahşap doğrama kapıdır. Pencereler pvc doğramadan imal edilmiş olup ısıcamlıdır. Pencerelerde demir parmaklık korkuluk vardır. Islak hacimlerin duvarları yarıya kadar fayans kaplı vaziyettedir. Diğer mahallerin duvarları sıva üzeri boyalıdır. Mutfak alt ve üst dolapları yapılı durumda olup mermer tezgâh mevcuttur. Isınma bireysel sistem kalorifer ile sağlanmaktadır. Elektrik, doğalgaz ve su tesisatları vardır. Ana taşınmazın dış duvar yüzeyleri tuğla örgü, harç sıvalı ve üzeri boyalıdır. Çatısı ahşap kiremit örtü olup, yatay ve dikey yağmur suyu olukları mevcuttur. Ana taşınmazın bahçe giriş kapısı demir doğrama ve bina giriş kapısı demir doğramadır. Merdiven basamakları, süpürgelikler ve sahanlıklar yerinde dökme mozaik, korkulukları demir doğrama korkuluktur. Taşınmaz Yeni İstanbul caddesine 1.04 km , Sarayburnu caddesine 30 metre , Barış caddesine 450 metre, Otogara 2.25 km, Selçuklu Belediyesine 1.676 km , YHT garına 7.60 km ve vilayet merkezine 6.80 km mesafededir
Adresi : Malazgirt Mahallesi, Diphisar Sokak, Hanımeli Sitesi B Blok No:7/1 Selçuklu / KONYA
Yüzölçümü : 96 m2
Arsa Payı : 1/30
İmar Durumu: Ana taşınmaz Mesken (3 kat blok mesken sahası) olup, 775 sayılı toplu konut kanununa tabidir.
Kıymeti : 1.200.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bana Balina Dediler

Bana Balina Dediler