Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Konya Selçuklu'da icradan satılık 91 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 91 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 91 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Selçuklu'da icradan satılık 91 m² daire

Konya Selçuklu'da 91 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Konya İl, Selçuklu İlçe, HOCACİHAN Mahalle/Köy, 7654 Parsel, 15 Nolu Bağımsız Bölüm
A) TAPU KAYDI BİLGİLERİ:
Kıymet takdirine konu taşınmaz; dosya içerinde mevcut 18.09.2023 tarihli tapuda Konya ili, Selçuklu İlçesi, Hocacihan Mahallesi, 44 Cilt, 4344 Sayfa, 7654 parsel numaralı, 1.041,00m² yüzölçümlü 9 Katlı 9 Dükkan ve 21 Mesken Havi Kargir Apartman ana taşınmaz nitelikli, 2. Kat, 15 bağımsız bölüm (Adres Kapı No: 6) numaralı niteliği Mesken olan taşınmaz, Borçlu adına TAM hisse olarak kayıtlı bulunmaktadır.
B) ADRES BİLGİLERİ:
Keşfi yapılan taşınmaz Hacıkaymak Mahallesi, Rauf Denktaş Caddesi, Lale Sitesi, No:21/6 (15 BB nolu daire) Selçuklu /KONYA adresindedir. Taşınmazla ilgili kroki ve fotoğraflar Ek?te gösterilmiştir. Keşfe konu taşınmazın yapılı bulunduğu 7654 parsel, Selçuklu İlçesi, Rauf Denktaş Caddesi, Cevridede Sokak, Toptan Sokak ve Hattat Hulisi Sokağın çevrelediği alan içerisinde bulunmaktadır. Ana taşınmaz çevrili olduğu alan içerisinde Toptan Sokak ve Rauf Denktaş Caddesine cepheli vaziyettedir.
C) TAŞINMAZ ÇEVRESEL ÖZELLİKLERİ
Taşınmazın bulunduğu bölge konut amaçlı kullanılan ayrık nizam yapılar, küçük çaplı alışveriş merkezleri, ilköğretim okulu, sağlık ocağı, parklar ve ibadethane gibi ve sosyal alanlar yer almaktadır. Her türlü sosyal tesisler ve yeşil alan imkanı mevcuttur. Minibüs ve otobüs toplu taşıma güzergâhındadır. Gayrimenkulün bulunduğu bölgede altyapı ve ulaşım sorunsuz olup; bölgenin her türlü altyapı hizmeti belediye tarafından karşılanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede otopark, yeşil alan, sosyal donatı alanları gibi ihtiyaçlar belediyenin çalışmaları ve eni projelerle en iyi şekilde karşılanmaktadır. Sağlıksız ve zararlı olan, alt yapısı olmayan, az gelişmiş, çevre sağlığını tehdit eden sanayi atıkları, jeolojik açıdan tehlike arz eden oturmalar ve heyelan, ıslah edilmemiş dere yatağı, çöp boşaltım alanlarından, yüksek gerilim enerji hattı, emniyet acısından suç işleme oranı yüksek bölgeden uzak konumdadır. Konu mülk Rauf Denktaş Caddesine cepheli olup, yakın çevresinde Demiryolu Caddesine 200-m, Yeğenoğlu Caddesine 410-m, Şefikcan Caddesine 800-m, Çevreyolu Caddesine 1-km, Yeni Sille Caddesine 1,2-km mesafede bulunmakta olup, şehir merkezi Alaaddin Bulvarına 1,8-km mesafede konumlu durumdadır.
D) İMAR DURUMU BİLGİLERİ:
Keşfi yapılan ana taşınmazın imar planında 8 Kat Ticaret sahasına isabet ettiği, Jeolojik Durum: Önemli Alanlar-5.1 olarak, Bina Yüksekliği:, Bina Derinliği, Ön Bahçe Mesafesi, Yan Bahçe Mesafesi, Arka Bahçe Mesafesi: Mevcut Bina olarak belirtilmiştir. Parsel imar parseli konumundadır. Dava konusu taşınmaza 30.10.1986 tarih ve 22/41 sayılı yeni yapı ruhsat belgesi ve 29.08.1991 tarih ve 6/47-760 sayılı iskan ruhsat belgesinin alındığı belirlenmiştir. Konu binada kat mülkiyetine geçilmiştir.
ZEMİNDE YAPILAN BAĞIMSIZ BÖLÜM ÖZELLİKLERİ:
Kıymet takdiri yapılan 15 bağımsız bölüm numaralı mesken binanın 2. katında bulunmaktadır. Daire projesine Göre Antre 1 salon, 3 yatak oda,1 mutfak, 1 banyo, lavabo+wc ve 1 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Salonda ve odalarda yer döşemesi ahşap parke, duvarlar saten alçı üzeri boyalıdır. Mutfakta yer döşemesi seramik, duvarlar seramik, tavan kartonpiyer olup alt ve üst mutfak dolabı, tezgah arası fayans ve tezgah mermeri mevcuttur. Banyo ve WC 'de yer döşemesi seramik, duvarlar yarıya kadar seramiktir. Pencereler pvc doğramadır. İç kapılar ahşap, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak lavabo, klozet mevcuttur. Dairede doğalgaz yakıtlı, merkezi sistem petekli ısıtma tesisatı kullanılmaktadır. Konu bina yaklaşık 32 yıldır kullanımdadır. Konu dairede kiracı ikamet etmektedir. Güneycepheli, 2. kat, 15 bağımsız 2 2 bölüm numaralı mesken yaklaşık balkon dahil brüt 115 m2, balkon hariç net 91 m2 alanlı olduğu belirlenmiştir. GERİ KALAN DETAYLI TÜM BİLGİLER EKTE BULUNAN BİLİRKİŞİ RAPORUNDA YAZILIDIR.
Adresi: Hacıkaymak Mah. Rauf Denktaş Cad. Lale Sitesi No : 21/6 15 Nolu Bağımsız Bölüm Selçuklu / KONYA
Yüzölçümü : 115 m2
Arsa Payı : 3/95
Kıymeti : 1.700.000,00 TL
KDV Oranı : %1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep Güneykent'te icradan satılık 159 m² 3+1 daire

Gaziantep Güneykent'te icradan satılık 159 m² 3+1 daire