Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Konya Meram'da icradan satılık 157 m² daire

Konya Meram'da icradan satılık 157 m² daire

Konya Meram'da icradan satılık 157 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Meram'da icradan satılık 157 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Konya Meram'da 157 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/2403 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. atılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Konya İli, Meram İlçesi, Harmancık Mahallesi, cilt 5 sahife 443'te 37455 ada 9 parsel numarasında 1.241, 85 m2 ana taşınmaz alanlı ve "Arsa" vasfıyla B Blok, Zemin Kat, 2 Bağımsız Bölüm numarasında, 2400/24837 arsa paylı Depolu meskenin; TAM hissesi borçlu şirketi adına kayıtlı olup iş bu taşınmaz satılacaktır. Zeminde 37455 ada 9 nolu parselin üzerinde borç konusu bağımsız bölümün bulunduğu binanın bodrum kat + zemin kat + 1 normal katlı olduğu, taşınmazla ilgili bağımsız bölümlerin kat irtifakı ile oluşturulduğu anlaşılmıştır.
Adres Bilgileri: Harmancık Mahallesi, Parsel Sokak Sokak No:25B/2 Meram/Konya Ana gayrimenkul 1.241, 85 m2 arsa içerisinde ayrık nizamda inşa edilmiş iki bloktan oluşmaktadır. B Blok Bina girişi zemin kat seviyesinden ve güneydoğu cepheden sağlanmaktadır. Mesken Bodrum katta 3 oda, banyo, wc-lavb., antre ve zemin kat salon, oturma odası, mutfak, banyo, antre ve 3 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Meskenin balkonlar dahil net alanı 157, 45 m2 olup brüt alanı 173, 48 m2dir. Mesken giriş kapısı çelik kapıdır. İç kapıları panel ve pencere doğramaları PVC doğramadan mamuldür. Duvarlar salon, odalar, mutfak, antre ve holde saten üzeri boyalı vaziyette, zeminler salon ve odalarda laminat parke ile kaplıdır. Mutfak, antre ve holde seramik ile döşelidir. Islak hacimlerde zeminler seramik, duvarlar fayans kaplı vaziyettedir. Mutfakta alt-üst mutfak dolapları ve granit tezgah bulunmaktadır. Isınma doğalgaz yakıtlı kat kaloriferi ile sağlamaktadır.
İmar Durumu: 2 Kat Konut sahasına isabet etmektedir.
Kıymeti: 2.900.000, 00 TL
KDV Oranı: %20

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım iddiası yeniden alevlendi!

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım iddiası yeniden alevlendi!