Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Konya Karatay'da mahkemeden satılık 4+1 daire

Konya Karatay'da mahkemeden satılık 4+1 daire

Konya Karatay'da mahkemeden satılık 4+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Karatay'da mahkemeden satılık 4+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Konya Karatay'da 4+1 daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Ortaklığın giderilmesi kararından dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/146 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Konya ili, Karatay ilçesi, Sanyakup Mahallesi, 33722 ada, 5 parsel sayılı arsa nitelikli taşınmaz; üzerinde tapu kaydında vasfı belirtilmeyen 5 katlı taban alanı 190 m² olan apartman bulunmaktadır. Dava konusu taşınmaz Aybey ve Saltuk Sokağa cepheli konumdadır. Tapu Kaydının beyanlar hanesinde gösterilen diğer binalar zeminde yıkılmıştır. Taşınmaz üzerinde Bodrum + Zemin + 4 katlı apartman bulunmaktadır. Onaylı yapı ruhsatında 5 daire, 1 adet kapıcı dairesi olmak üzere toplam 1.111,00 m² inşaat alanına sahip olduğu III. Sınıf B Grubu yapılara girdiği ve 29.04.2005 tarih ve 05/88 sayı ile inşaatına müsaade edildiği belirlenmiştir. Taşınmaz da bulunan dairelerin; her biri hemen hemen aynı özelliklerde olduğu; 4 oda, salon, mutfak, antre, banyo, lavabo, tuvalet ve 2 balkondan oluşmaktadır. Islak hacimlerin zeminleri seramik kaplı, odaların zemini ise laminat parke ile kaplı durumdadır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar ise ahşap doğrama kapıdır. Pencereler pvc doğramadan imal edilmiş olup ısıcamlıdır. Islak hacimlerin duvarları tavana kadar fayans kaplı vaziyettedir. Diğer mahallerin duvarları alçı sıva üzeri boyalıdır. Tavanlarda dekoratif alçıpan kartonpiyer ve perde bantı vardır. Mutfak alt ve üst dolapları yapılı durumda olup tezgâh mevcuttur. Banyoda duşa kabin, klozet ve lavabo vardır. Isınma bireysel sistem, doğalgazlı kalorifer sağlanmaktadır. Elektrik, su ve doğalgaz tesisatları vardır. Ana taşınmazın dış duvar yüzeyleri tuğla örgü, harç sıvalı ve üzeri boyalıdır. Çatısı ahşap kiremit örtü olup, yatay ve dikey yağmur suyu olukları mevcuttur. Ana taşınmazın bahçe giriş kapısı demir doğrama ve bina giriş kapısı alüminyum doğramadır. Merdiven basamakları, süpürgelikler ve sahanlıklar mermer, korkulukları alüminyum doğrama korkuluktur. Ana yapı kaloriferli ve asansörlüdür. Taşınmaz; Karatay belediyesine 575 metre, Otogara 9.73 km, YHT Garına 2,72 km ve vilayet merkezine 1.15 km mesafededir.
Adresi : Sarıyakup Mahallesi Aybey Sokak No:6 Karatay / KONYA
Yüzölçümü : 1.410,08 m2
Arsa Payı : Tam
İmar Durumu: Sebest Nizam 5 kat konut alanı Sahası alanına isabet etmektedir. İmar parselidir DOP kesintisi yapılmıştır.
Kıymeti : 19.400.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2018 model HONDA

İcradan satılık 2018 model HONDA