Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Kocaeli Kartepe'de icradan satılık 8417 m² arsa

Kocaeli Kartepe'de icradan satılık 8417 m² arsa

Kocaeli Kartepe'de icradan satılık 8417 m² arsa

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli Kartepe'de icradan satılık 8417 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Kocaeli Kartepe'de 8417 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/3782 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Kocaeli ili Kartepe İlçesi, Çepni Mahallesi 153 ada 6 parsel tam hisseli taşınmazdır. Taşınmaz Kartepe Belediyesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planında bir kısmı Karayolu, bir kısmı İmar Yolu bir kısmı Park Alanı kullanımında kalmaktadır.
Dava konusu kıymet takdirine esas Çepni Mahallesi 153 ada 6 parselde kayıtlı taşınmaz; Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Çepni Mahallesinde konumlu olup Özdal Caddesine cepheli konumdadır. Parsel hali hazırda kuzeydoğusunda Özdal Caddesine, batısında kadastro yoluna cepheli olup diğer yönlerinde komşu parsellere cephelidir. Taşınmaz Kartepe Belediyesi ve Hükümet Konağının 3,40 km
güneydoğusunda, D100 Karayolunun 4,40 km güneyinde, Kocaeli Adliyesi ve İl merkezinin 11,20 km güneydoğusunda konumludur. Konu taşınmaz çevresinde; 1-2 katlı kırsal konut nitelikli binalar, siteler, Arslanbey OSB, tarım arazileri ve benzer imara sahip boş parseller mevcuttur. Taşınmaz elektrik, su, yol ve belediye hizmetleri gibi her türlü hizmetlerden yararlanabilmektedir. Merkeze kısmen uzak sayılabilecek konumda ve toplu taşıma güzergâhına yakın olan taşınmazın ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Ana taşınmaz tapu kütüğünde 8.417,30 m² yüzölçümüne sahip olup Arsa vasfı ile kayıtlıdır. Ana taşınmaz kendi içerisinde az eğimli bir topografik yapıda, çok köşeli yamuk formda geometrik şekle sahip olan bir parseldir. Taşınmaz üzerinde ekonomik değeri olan zirai ve inşa faaliyete rastlanmamış olupboş durumdadır.
Taşınmazın iki cephesinin yola cepheli olması, Arslanbey OSB ye yakın olması ve 1/100 ölçekli imar planlarında olması değerine olumlu yönde etki ederken; imar planında karayolu, park ve imar yolu alanında kalması ve bölgenin ticari sirkülasyonu değerine olumsuz yönde etki etmektedir. Kıymet takdirine esas arsa vasıflı taşınmazın bulunduğu bölgede yapılan çevre araştırmaları, paranın alım gücü, piyasa koşulları, emsal araştırmaları ve çevrede oluşan serbest piyasa arsa rayiçleri de araştırılarak, hak ve nefaset kurallarına göre keşif tarihi itibari ile değerinin 900,00 TL/m², olacağı kanaatine varılmıştır.
Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Çepni Mahallesi 153 ada 6 parsel numaralı arsa vasıflı taşınmazın tapu kaydı, imar durumu, bulunduğu yer, halihazır vaziyeti, yapı özellikleri, bulunduğu civardaki benzer taşınmazların alım satım rayiçleri, kıymetine etki eden diğer hususlar ile günün iktisadi koşulları da göz önünde bulundurularak keşif tarihi itibari ile 7.575.570,00 TL olduğu görüş ve kanaatine varılmıştır.
Adresi : Kocaeli İli Kartepe İlçesi Çepni Mah Özdal Caddesine Cepheli Konumdadır. Kartepe / Kocaeli
Yüzölçümü : 8.417,30 m2
Arsa Payı : 1
İmar Durumu : Yukarıda belirtilmiştir.
Kıymeti : 7.575.570,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: "Krokisinde BOTAŞ lehine kurulan irtifak alanı kütükte tescilli değildir" şerhi vardır.
"İmar düzenlemesine alınmıştır. 08/02/2021 tarih 13434 yevmiye numaralı" şerhi vardır.
"09/07/2019 tarih 7786 yevmiye nolu3402 sayılı kanunun 22. Maddesinin 2. Fıkrasının a bendi uygulamasına tabidir" şerhi bulunmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe İstanbulspor ile 49'uncu randevusuna çıkıyor

Fenerbahçe İstanbulspor ile 49'uncu randevusuna çıkıyor