Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 67 m² daire

Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 67 m² daire

Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 67 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri Melikgazi'de icradan satılık 67 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Kayseri Melikgazi'de 67 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/60 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Kayseri/Melikgazi/Gesi Mahallesi 354 ada 1 parsel A Blok 2. Kat 9 Nolu Mesken nitalikli taşınmazın 1/1 (tam) hissesi satılıktır. Değerleme konusu mesken, Kayseri kent merkezi olarak kabul edilen Cumhuriyet Meydanının kuş uçuşu 12 km kuzeydoğusunda, Gesi Fatih Mahallesi sınırları içerisinde ve kentin ana arterlerinden olan Sivas Bulvarına yakın konumda, genellikle alt gelir grubuna hitap eden konut yerleşim alanında kalmaktadır. Taşınmazın bulunduğu yerleşim alanı, Kaykop adıyla bilinen kooperatif tarzında inşa edilmiş, düşük katlı eski tip apartmanlardan oluşmaktadır. Taşınmazın güneyinde, Halide Baturay Camii ve Gesi Fatih Kuran Kursu, batısında İldem Polis Merkezi Amirliği, kuzey ve doğusunda ise yol boyu küçük sanayi ve depolama alanları yer almaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde yer yer boş araziler de bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu alandaki kentsel ve ticari hareketlilik düşük seviyededir. Taşınmazın yakın çevresinde temel ihtiyaçların karşılanacağı AVM, market vb. ticaret alanları ile cami, okul, park, vb. alan kullanımlarının bulunduğu, elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon, ulaşım gibi kentsel hizmetlerden yararlanan bir bölgede yer aldığı belirlenmiştir. Ana taşınmaz üzerindeki yapının, bodrum+zemin+4 normal kattan oluştuğu, betonarme karkas tarzında inşa edildiği, yaklaşık olarak 30 yıllık olduğu belirlenmiştir. Normal katların her birinde 4?er adet daire bulunmaktadır. Binada asansör bulunmamaktadır. 9 numaralı bağımsız bölüm mesken, binanın 2. katında olup güneydoğu ve güneybatı yönlerden iki cephelidir. Mahallinde ve tapu projesinde yapılan incelemeye göre 67,25 m² net (75 m² brüt) kullanım alanına sahip olan bağımsız bölüm meskenin 2 oda, 1 salon, 1 mutfak, 1 banyo, 1 lavabo&wc, 1 antre, 2 balkondan oluştuğu tespit edilmiştir. Değerleme konusu bağımsız bölümün, iç oda kapılarının ahşap kapı olduğu, pencerelerinin beyaz renkli PVC doğrama olduğu, daire giriş kapısının çelik olduğu, salon zemininin laminant parke, diğer oda zeminlerinin ve antre zemininin mozaik kaplama olduğu, mutfak-ıslak hacim zeminlerinin seramik olduğu, odaların duvarlarının sıva üzeri plastik boyalı olduğu, mutfak tezgahının mermer olduğu ve mutfak dolabının yapılmış olduğu, balkon zemininin mozaik kaplama olduğu belirlenmiştir. Dava konusu mesken, soba ile ısıtılmaktadır.
Adresi : Gesi Fatih Mahallesi Şht. Jan. Hakan Türk Caddesi, Zafer Apartmanı No:6/9 Melikgazi / KAYSERİ Yüzölçümü : 6.939,19 m2 Arsa Payı : 1/91
İmar Durumu : 1/1000 ölçekli uygulama imar planında E:2,00 Yençok:30,50 m, yapılaşma koşullu konut alanı olarak planlı olduğu belirlenmiştir.
Kıymeti : 850.000,00 TL KDV Oranı : %1 Kaydındaki Şerhler: TAPU KAYDINDAKİ GİBİDİR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Kozan'da icradan satılık 19.227 m² tarla

Adana Kozan'da icradan satılık 19.227 m² tarla