Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel İzmir Buca'da mahkemeden satılık 3+1 daire

İzmir Buca'da mahkemeden satılık 3+1 daire

İzmir Buca'da mahkemeden satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Buca'da mahkemeden satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

İzmir Buca'da 3+1 daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/19 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İzmir İl, Buca İlçe, İNÖNÜ Mahalle/Köy, 501 Ada, 436 Parsel, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Satışa konu meskenin yer aldığı apartman toplu taşıma araçlarının güzergahı olan Fevzi Çakmak caddesine cepheli olup,Fevzi Çakmak Caddesi ile Menderes Caddesinin kesişiminde yer almaktadır.Satışa konu daireler arka cephede yer almaktadır. Ulaşım ve taşıma imkanları iyi seviyededir.Tüm belediye ve alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.Civarında orta ve üst gelir grubu tarafından tercih edilen ,ayrık nizam şeklinde inşa ediymiş,4-5 katlı yeni ve eski yapılar yer almaktadır.Aydın Hatboyu caddesi ve Şirinyer Metro İstasyonuna 625 m,Şirinyer Hipodromuna 500 m,Buca Seyfi Demirsoy Hastanesine 850 m yaklaşık uzaklıktadır.Yakın konumdaki Menderes caddesi üzerindegünübirlik ihtiyaçların karşılanabileceği ,marketler,dükkanlar, restonarn, banka şubeleri olup, ticaret,sağlık,sosyo-kütürel vb.açıdan hareketli konumdadır. Dairelerin yer aldığı apartman zemin+4 kat olmak üzere5 katlı olup,betonarme tarzda inşa edilmiş, asansör yok, doğalgaz bağlantısı mevcuttur.1 nolu bağımsız bölüm 1.katta arka cephede yer alan dairedir. 3 oda, salon, mutfak, banyo ,wc, hol ve bir balkondan ibarettir.Yaklaşık 80 m2 net alanlı olup,giriş kapısı çelik,iç kapıları ve pencereleri ahşap malzemedir. Salon zemini ahşap parke, oda zeminleri rabıta,giriş-koridor, mutfak -banyo zeminleri seramik döşemelidir. Mutfakta mermerit banko, altında ve üstünde hazır mutfak dolapları mevctutur. Banyoda klozet, lavabı ve duş başlıkları bulunmakta, duvarlar tavana kadar seramik kaplıdır.2 odası aydınlığa bakmaktadır. Dairede keşif tarihinde doğalgaz bağlantısı ve aboneliği yapılmamıştır.
Adresi : Yiğitler Mah.Fevzi Çakmak Cad.No:3 Buca / İZMİR
Yüzölçümü : 340 m2
İmar Durumu : Uygulama İmar Planında ,Ayrık Nizam 4 kat yapılanma koşullu TM1 (Ticaret ve Konut Yapılabilir) kullanım alanında kalmaktadır.
Kıymeti : 2.250.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Beyan : 01/04/1986 Y.Planı Eklenti: 1 nolu kömürlük

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da icradan satılık 1.978 m² tarla

Alanya'da icradan satılık 1.978 m² tarla