Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel İcradan satılık 2018 model Renault marka otomobil

İcradan satılık 2018 model Renault marka otomobil

İcradan satılık 2018 model Renault marka otomobil için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İcradan satılık 2018 model Renault marka otomobil

2018 model Renault marka otomobil icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar, bulunduğu yer ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup:
Muhammen Kıymeti Adedi Cinsi Mahiyeti ve Önemli Vasıfları
790.000,00 1 Taşıt 59ADZ800 Plakalı , 2018 Model , RENAULT Marka , K9KG657R052689 Motor No'lu , VF1RFB00160829510 Şasi No'lu, Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Otomatik , Kasa Tipi Sedan , Rengi Beyaz , BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE;
Kıymet takdiri yapılan araç Dizel yakıtlı , 81 KW 110 HB) motor gücünde ,1461 CM3 silindir hacminde,4 silindirli, 1600 kg. kapasitesi olan hususi maksatlı , sedan otomobil, yolcu taşımalı kullanım maksatlı olup, aracın 5 (4+1)kapısının olduğu arka bagaj kapısı ise yukarı doğru açılıp kapanmakta ve bagajda yedek lastik ve jant bulunmakta olduğu bilirkişi tarafından tespit edilmiştir.
Aracın tespit günü itibarı ile yediemin deposunda park halinde olduğu, kontak anahtarı mevcut ve ruhsatının aracın içerisinde güneşlik bölümünde bulunduğu, aracın hali hazırda çalışır durumda olduğu, görünür herhangi bir arızasının olmadığı bilirkişi tarafından tespit edilmiştir.
Araç uyarı otomatik şanzıman vitesli ,4 kapılı ve araçta koltuk sayısının 5 (4+1)yolcu taşımalı tipindedir. Koltukların süni deri ve kumaş kaplamalı, kullanımdan dolayı kirlenmiş ve bakıma ihtiyacı olduğu raporda belirtilmiştir. Aracın ön ve arka tamponlarında hafif derecede boya çiziklerinin oluşmuş olduğu görülmüştür. Aracın kaportasının bilirkişi tarafından tetkik ve incelenmesinde ise sağ arka çamurluk, sağ arka kapı ,sağ arka kapı kolu hasarlı tamir edilmesi gerekliliği belirtilmiştir. Araç merkezi kilit, otomatik cam sistemlidir. Çok fonksiyonlu direksiyon, manüel klima vs gibi fonksiyonlarından oluşan teknik özelliklere sahip olduğu görülmüştür. Aracın teker lastiklerinin %60 kullanılır durumda olduğu bilirkişice gözlenmiştir. Bilirkişi raporunda araca 790.000,00 TL kıymet takdiri yapılmıştır. Bu bilgiler 25/10/2023 tarihli bilirkişi raporundan alınmıştır.
-İHALEYE KATILACAK KATILIMCILARIN İHALEYE ÇIKAN ARACI YEDİEMİN DEPOSUNDA GİDİP GÖRÜP İNCELEYİPBEĞENİP VE KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. SATIŞA KONU ARAÇ ÇANAKKALE ÇAN DERENTİ KÖYÜ ÖZTEK YEDİEMİN OTOPARKINDADIR. Aracın otoparka giriş tarihi 22/09/2023
Adalet Bakanlığının eksik parçalı araçların satışına ilişkin yazısı/ları ile Karayolları Trafik Kanunun 30. ve 34. maddeleri uyarınca trafiğe çıkma uygunluğu, eksik parçalarının orjinallerinin uygun olarak araca takılmasının (montesinin) gerektiği ve bu parçaların takılmasından ve muayenesinin yapıldıktan sonra tescilinin yapılmasının mümkün olacağı, vasıtanın satışının gerçekleşmesi halinde eksik parçalar (yasal yoldan temin edilmesi ve bunların belgelendirilmesi) makbuz karşılığında tamamlanmadan tescil işlemi yapılamayacağı hususu ihtar olunur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Joker Operasyonu: SRC Sınavlarında Sahte Kimlik Oyunu Ortaya Çıktı!

Joker Operasyonu: SRC Sınavlarında Sahte Kimlik Oyunu Ortaya Çıktı!