Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Giresun Merkez'de icradan satılık 64 m² 2+1 daire

Giresun Merkez'de icradan satılık 64 m² 2+1 daire

Giresun Merkez'de icradan satılık 64 m² 2+1 daire dubleks daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Giresun Merkez'de icradan satılık 64 m² 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Giresun Merkez'de 64 m² 2+1  dubleks daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI
Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/24 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
Giresun İl, Merkez İlçe, AKSU Mahallesi, 1536 ada 2 parsel; B/1- 2 B BLOK 1 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM betonarme olarak inşa edilmiştir. Yapının tapuda, kat mülkiyeti kurulmuştur. B1-2 blok 1 nolu bağımsız bölüm, bodrum+zemin+6 normal kattan oluşan yapının bodrum katında bulunmaktadır. Yapıda bodrum katta iki adet, diğer katlarda dörder adet olmak üzere toplam 30 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Taşınmazın mahallinde, mimari projesi ve dosya üzerinden yapılan incelemeye göre; mutfak, salon, 2 yatak odası, hol, banyo+wc bölümlerinden oluşmaktadır. Dairenin bir adet balkonu bulunmaktadır. Odaların tabanı laminat parke kaplama, mutfak, hol ve banyo tabanı seramik kaplamadır. İç kapılar ahşap, daire giriş kapısı çelik kapıdır. İç cephe duvarları sıvalı boyalıdır. Dairenin ısınma şekli doğalgazlı kombilidir. Pencereleri plastik doğramadır. Yapının dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Dairenin güney ve doğu cephesi açıktır. Bina girişi zemin kat seviyesinden kuzey cepheden yapılmıştır. Bina giriş kapısı alüminyum doğramadır. Yapıda asansör ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Çatısı mevcuttur. Dairenin brüt alanı 74,67 m², net alanı 64,79 m², arsa payı ise 1/58dir. Yapı yaklaşık 10-15 yıllıktır.
Yüzölçümü : 74,67 m2 İmar Durumu: Belediye mücavir alan sınırları içinde konut ve imar yolunda kalmaktadır.
Kıymeti : 1.250.000,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Ziraat Bankası tarafından tapu kaydına ipotek şerhi konulmuş olup; 25/01/2024 Tarihli yazı ile herhangi bir alacaklarının bulunmadığı beyan etmişlerdir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Bandırma'da icradan satılık 114 m² 3+1  m² daire

Balıkesir Bandırma'da icradan satılık 114 m² 3+1 m² daire