Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 327 m² arsa

Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 327 m² arsa

Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 327 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 327 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Eskişehir Odunpazarı'nda 327 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/4237 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi 5994 ada 32 parsel sayılı 327,00 m2 yüzölçümlü arsa nitelikli borçlu Kazım Özkan adına tam hisse paylı kayıtlı taşınmaz. Ana Bina: Çetinsoy-Saygıner sokakları arasında olup, uygulama imar planında A-3 nizamında konut yapımına müsaadelidir. Keşif günü parselin üzerindeki eski binanın yıkıldığı görülmüş olup, arsa konumundadır. Meskun mahal içindedir. Mevcut hali ile Odunpazarı Belediyesinin ve Tedaş'ın hizmetlerinden yararlanabileceği konumdadır. 2022 yılı asgari arsa birim değeri 300,00 TL/metrekaredir. Vilayet meydanına kuş uçumu yaklaşık 5197 metredir .Ve üzerinden tramvay hattının ve diğer ulaşım araçlarının geçtiği Ertaş Bulvarına yaklaşık 656 metre, Albayrak Bulvarına 280 metre mesafededir. Yakın çevresinde Tarih/Albayrak/Ertaş Bulvarları, Gündüz Alp Ortaokulu, Sehit Hasan Önal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A-3 ve A-4 katlı eski ve yeni binalar ve çeşitli işyerleri-dükkanlar mevcuttur önü açıktır. Batı ön cephelidir. Keşif günü üzerinde yaklaşık 15-20 yaşlarında toplam 4 çam ağacı ve 6 adet çeşitli meyve ağacı vardır. Önündeki yol hafif meyilli konumdadır.
Adresi : Emek Mahallesi Çetinsoy Sokak No:63Odunpazarı/ ESKİŞEHİR
Yüzölçümü : 327,00 m2
İmar Durumu :Uygulama imar planında ayrık nizam (A-3 kat)üç kat mesken sahasına isabet etmektedir.
Kıymeti : 900.000,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Rehin ve haciz bilgisi tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ordu Ünye'de icradan satılık 120 m² 3+1 daire

Ordu Ünye'de icradan satılık 120 m² 3+1 daire