Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Denizli Honaz'da icradan satılık 108 m² daire

Denizli Honaz'da icradan satılık 108 m² daire

Denizli Honaz'da icradan satılık 108 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli Honaz'da icradan satılık 108 m² daire

Denizli Honaz'da 108 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/204347 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Taşınmazın Tapu Kaydı:Denizli İli, Honaz İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Köycivarı Mevkii,150 ada 21 parselde kayıtlı 3.534,09 m2 yüz ölçüme sahip, ana taşınmaz niteliği 'Otuzbeş Daireli Dört Bloktan Oluşan Kargir Bina bağımsız bölüm niteliği 'Mesken olan A Blok 3. Kat, 9 Bağımsız Bölüm Numaralı 5/172 arsa paylı taşınmazdır.ANA TAŞINMAZ; Kıymet takdir konusu taşınmazın bulunduğu site 3.534,09 m2 imar parseli üzerinde betonarme karkas yapı tarzında A, B, C ve D bloklar olmak üzere toplam 4 adet bloktan oluşmaktadır. Taşınmazın yer aldığı A blok bodrum kat, zemin kat ve 4 normal kattan oluşmaktadır. Binanın bodrum katında 1 adet mesken ve ortak alanlar, zemin kat ve diğer normal katlarda 2 şer adet mesken olmak üzere toplam 9 adet bağımsız bölüm mevcuttur. Binanın dış cephesi dış cephe boyası ile boyalıdır. A Blok girişi Ali Hasan Paşa Sokak üzerinden bakıldığında ön cepheden zemin kattan sağlanmaktadır. Binanın ana giriş kapısı camlı demir doğrama, merdiven basamak ve sahanlıkları mermer kaplama olup korkulukları demir doğramadır. Binada ısınma bireysel kombi sistemi ile kaloriferli şekilde sağlanmaktadır. Ana gayrimenkulde asansör bulunmamaktadır. Çevre düzenlemesi ve bahçe tanzimi tamamlanmış vaziyette olduğu tespit edilmiştir. BAĞIMSIZ BÖLÜM; Kıymet takdir konusu A Blok, 3. Kat, 9 bağımsız bölüm numaralı mesken bina girişine göre sağ cephede konumludur. Daire 108,85 m2 NET, 123,00 m2 BRÜT kullanım alanına sahip olup antre, salon, mutfak, 3 oda, banyo, wc-lavabo ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Daire içerisinde zeminler kuru hacimlerde ise laminant parke kaplama olup ıslak hacimlerde ise seramik kaplamadır. Duvarlar kuru hacimlerde sıva üzeri boyalı, ıslak hacimler ise seramik kaplamadır. Tavanlar tüm hacimlerde alçı sıva üzeri boyalıdır. Daire dış kapısı çelik kapı, iç kapılar MDF kapıdır. Pencereler PVC doğramadır. Mutfakta tezgâh mermer, dolaplar MDF doğramadır. Dairede ısınma bireysel doğalgaz kombi ile kaloriferli şekilde sağlanmaktadır. Bina yaklaşık 22 yıllık olup, 3-A yapı sınıfı grubundadır. *Taşınmaz için 01.08.1997 tarihli 62 sayılı Yeni Yapı Ruhsatı, 01.05.2001 tarihli 29 sayılı Tadilat Yapı Ruhsatı ve 30.05.2001 tarihli 09 sayılı Yapı Kullanma İzin Belgesi bulunmaktadır. Taşınmaz 16/05/2012 tarih ve 6306 sayılı Afet Riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında rezerv yapı alanı ve riskli alan olarak belirlenen yerler ile riskli yapıların bulunduğu alanda kalmamaktadır. Taşınmaz 1.sınıf veya lüks konut değildir.
Adresi : Denizli İli, Honaz İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Ali Hasan Paşa Sokak, Tuğçe Sitesi A Blok No:38, Kat: 3, D: 9Honaz / DENİZLİ
Yüzölçümü : 3.534,09 m2
Arsa Payı : 5/172
İmar Durumu: Honaz İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Köycivarı Mevkii, M22-B-21-D-2-C Pafta, 701 ada 1 parselde kayıtlı 3.534,09 m2 yüz ölçüme sahip taşınmaz, Honaz Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nda Blok Nizam 4 Kat ‘Konut Alanı’ içerisinde kalmaktadır. Yapılaşma Şartları; Taks: 0,30, Kaks: 1,20, Ön bahçelerden 5,00’er metre, yan ve arka bahçeden ise 3,00 metredir. Dosyadaki gibidir.
Kıymeti : 1.400.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: İpotek şerhi muhtelif haciz şerhleri vardır.EK:1 Kömürlük beyanı vardır.Denizli 2. Aile Mahkemesinin 25/08/2023 tarih ve 2023/618 esas dosyasından konulmuş İHTİYATİ TEDBİR şerhi bulunmakta olup, Şerhin cebri icra satışına engel teşkil edip etmediği sorulmuş, mahkemenin cevabi yazısında "HMK.397/2 maddesi "İhtiyati tedbir kararının etkisi, aksi belirtilmediği taktirde, nihai kararın kesinleşmesine kadar devam eder. 3-Tedbir kalkmış veya kaldırılmış ise bu husus ilgili yerlere bildirilir"denilmekte olup, Mahkememiz dosyası taraflarınca karşılıklı olarak alacak davası açıldığı, davalı adına kayıtlı söz konusu taşınmaz üzerine ihtiyati tedbir konulmasına karar verildiği ve dosyamızın halen derdest olduğu anlaşılmakla söz konusu ihtiyati tedbir şerhinin devam ettiği,mahkememizce verilen ihtiyati tedbir rızai devirlere ilişkin olup taşınmazın satılıp satılmayacağı yönündeki işlem icrai bir işlem olmakla, takdirin müdürlüğünüze ait olduğu hususu," belirtilmiş olmakla, İHALE ALICILARININ DİKKATE ALMASI GEREKMEKTEDİR. Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fransa Donanması Kızıldeniz'de 2 İHA'yı vurduğunu açıkladı

Fransa Donanması Kızıldeniz'de 2 İHA'yı vurduğunu açıkladı