Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 42 m² arsa

Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 42 m² arsa

Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 42 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 42 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Çanakkale Merkez'de 42 m² arsa mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/27 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çanakkale İl, Merkez İlçe, BARBAROS Mahalle, Çayağzı Mevkii, 1400 Ada, 102 Parsel, Taşınmaz 42,29 m2, tapu vasfı "Arsa" olup boş haldedir. Üzerinde keşif tarihi itibarı ile herhangi bir yapı ve kullanım durumu bulunmamaktadır. Taşınmaz konum olarak bağlı bulunduğu Çanakkale Merkez Belediye Hizmetlerinden faydalanabilecek pozisyondadır. Geometrik şekil itibarı ile yapılaşmaya elverişli değildir. Topoğrafik olarak düze yapıdadır. Bölgede altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanmış durumdadır. Yakın çevresinde eğitim kurumları, çeşitli resmi kurumlar, sosyal donatılar , mesken ve ticari kullanıma yönelik yapılar yer almaktadır.
Adresi : Barbaros Mahallesi, Hilmibey Sokak, 1400 Ada 102 Parsel Merkez / ÇANAKKALE
Yüzölçümü : 42,29 m2
İmar Durumu: 1/1.000 ölçekli uygulama imar planında Blok Nizam 4 Kat Konut Alanında kalmaktadır. Taşınmazın imar yoluna cephesi olup inşaat izni için komşu 1400 Ada 69 Parsel ile birleşmesi gerekmektedir.
Kıymeti : 1.268.700,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Artık imar parseli, 2565 S.K 28. Md gereği belirtilen alan içerisinde kalmaktadır, yabancı gerçek kişilere ve tüzel kişilere satılamaz, sınırlı ve aynı hak tesis edilemez.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Tarsus'ta icradan satılık 105 m² daire

Mersin Tarsus'ta icradan satılık 105 m² daire