Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Bursa Orhangazi'de icradan satılık 11.501 m² zeytinlik

Bursa Orhangazi'de icradan satılık 11.501 m² zeytinlik

Bursa Orhangazi'de icradan satılık 11.501 m² zeytinlik için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa Orhangazi'de icradan satılık 11.501 m² zeytinlik
KAYNAK: ilan.gov.tr

Bursa Orhangazi'de 11.501 m² zeytinlik icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/484 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Bursa İl, Orhangazi İlçe, ARAPZADE Mahalle/Köy, Çepeldere Mevkii, 870 Ada, 14 Parsel, Taşınmaz: "Zeytinlik" nitelikli (Fiilen üzerinde 2 adet İkamet Amaçlı Ev, Depo ve 2 Adet Besi Damı olan) taşınmaz. Taşınmazın Tapu Kaydı: Taşınmaz Tapu Kaydında; 11.501,24 m² yüzölçümlü ana gayrimenkul, 48/4667 cilt/sayfa no, borçlu adına (1/1) hisse oranında, 26.10.2021 tarih ve 14086 yevmiye no ile yenilemenin tescili işleminden tescil edilmiştir. Taşınmazın Konumu ve Açık Adresi:Değerleme konusu taşınmaz Orhangazi İlçesi, Arapzade Mahallesi sınırları içerisindeyer alan Çepeldere Mevkisinde konumludur. Taşınmazın ilçe merkezinin kuzeybatısında yer almakta olup, 4.Etap Toki Konutları yolunda konumludur. Taşınmazın doğu cepheden asfalt yola yaklaşık 135 m cepheli olup, diğer yönlerden komşu parsellere cephelidir. Orhangazi İlçe Merkezine yaklaşık 1,5 km ve4.Etap Toki Konutlarına yaklaşık 840mmesafededir. Bölgede ana geçim kaynağı zeytincilik faaliyetleri ile sağlanmakta olup, yakın çevresinde zeytinlik vasıflı taşınmazlar yer almaktadır. Özel araçla ulaşım imkanı bulunmaktadır. Taşınmazın Genel, Çevresel Ve İç Mekan Özellikleri:Taşınmaz; Orhangazi İlçesi, Arapzade Mahallesi, ÇepeldereMevkisi hudutlarında 870 Ada 14 Parselde 11.501,24 m² yüz ölçümlü,Zeytinlik vasıflıdır. Taşınmazın tamamı borçluya aittir. Az Eğimli bir arazi yapısına sahip olup, geometrik olarak Amorf /Şekilsizdir. Taşınmazın üzerinde halihazırda 2 adet yığma yapı tarzında tek katlı İkamet amaçlı yapı, 1 adet yığma yapı tarzında depo ile 2 Adet Besi Damı mevcuttur. Konu yapılara ait, tapu tescili ve belediyede yasal kaydı (proje, ruhsat, yapı kullanma izin belgesi) bulunmamaktadır. Yapılar kuzey - güney aksında inşa edilmiş olup, konut amaçlı yapılar 108 m² ve 64 m² alanlı, Depo67 m², besi damı 283 m² ve yine besi damı 263 m² alanlıdır. Yapıların tamamı kullanılmakta olup, yapılar haricinde kalan kısımda yaklaşık 20 – 25 yaşlarında Gemlik tipi sofralık Zeytin Ağacı bulunmaktadır. Parselde toprak sürümü yapılmamış, ağaç bakımı yapılmış durumdadır. Parsel çevresi asfalt yol boyunca yaklaşık 1,5 m irtifalı tel örgü ile çevrilidir. Parsel doğu yönünden kadastro yoluna cephelidir. Taşınmaza toplu taşıma ile ulaşım sağlanmakta olup,özel araçlar ile ulaşım kolaydır. Taşınmazın konum tespiti Orhangazi Belediyesinden temin edilen kadastro paftası ve TKGM parsel sorgu ile yapılmıştır. İmar sistemine ve TKGM parsel sorgu sistemine göre konu taşınmazın yeri konumu doğrudur. Fiili durumu Çiftliktir. Fiilen üzerinde 2 adet İkamet Amaçlı Ev, Depo ve 2 Adet Besi Damı bulunmaktadır. Parsel üzerinde bulunan yapılara ait herhangi bir resmi evrak, ruhsat, proje ..vb gibi bulunmamaktadır. Yapılar kadastro paftasına işli değildir.
Adresi : Arapzade Mahallesi, Çepeldere Mevkii, 870 Ada 14Parsel, Orhangazi/Bursa Orhangazi / BURSA
Yüzölçümü : 11.501,24 m2
İmar Durumu : Orhangazi Belediyesi İmar Biriminden edinilen bilgiye göre; taşınmazın konumlu olduğu parsel 1/25000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı kapsamında Tarım alanında yer almaktadır.
Kıymeti : 12.500.000,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Van Bahçesaray'da Kaybolan 5 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı

Van Bahçesaray'da Kaybolan 5 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedenine Ulaşıldı