Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Beylikdüzü'nde icradan satılık 57 m² daire

Beylikdüzü'nde icradan satılık 57 m² daire

Beylikdüzü'nde icradan satılık 57 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beylikdüzü'nde icradan satılık 57 m² daire

Beylikdüzü'nde 57 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2020/15390 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZ:
A- Tapu ve Adres Özellikleri: Satışa konu taşınmaz tapunun; İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı(beylikdüzü) Mahallesi, 318 ada 9 parselde kayıtlı, 666,25 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde kurulmuş kat irtifaklı, 52/1.000 arsa paylı, zemin kat (1) bağımsız bölüm no'lu 'konut' nitelikli taşınmazdır. Taşınmaz idari adres olarak Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, Zağanos Paşa Sokak No:47, Kavaklı Konutları 3, K:Zemin, D:1 adresinde yer almaktadır.
B- Çevresel Özellikleri: Satışa konu taşınmazın yer aldığı bina Zağanos Paşa Sokak cephelidir. Yakın çevresinde benzer nitelikte konut amaçlı kullanılan yapılar, boş arsalar ve inşaatı devam eden konutlar bulunmaktadır. Toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanına sahiptir. Alışveriş Noktaları, çarşı Pazar, toplu taşıma durakları, eğitim kurumları ile ibadethanelere yürüme mesafesindedir. Altyapı sorunu çözüme kavuşturulmuş gelişmekte olan bir bölgede yer almaktadır. Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanma imkanına sahiptir.
C- Parsel Özellikleri: parsel üzerinde satışa konu taşınmazın yer aldığı yapı yer almakta olup, Zağanos Paşa Sokak cephelidir.
D-Yapı Özellikleri: Satışa konu taşınmazın yer aldığı bina bodrum+zemin+4 normal kat olarak betonarme karkas sistemde inşa edilmiştir. Binada asansör bulunmaktadır.
E- Bağımsız Bölüm Özellikleri: Bulunduğu binanın Zemin katında yer alan (1) nolu bağımsız bölüm, onaylı mimari projesine göre; (2+1) antre, hol, salon, salonla irtibatlı mutfak, iki oda, banyo, WC mahallerinden ibarettir. Projesine göre takriben net 57,60 m2 kullanım alanına sahipdir. Daire giriş kapısı çelik, oda kapıları Amerikan panel kapıdır. Islak hacim zeminleri seramik, salon ve oda zeminleri laminat parke, duvarları saten boyalı, tavanlar kartonpiyerlidir. Salonda alçıpan asma tavan bulunmaktadır. Mutfak dolapları laminant, tezgah mermerdir. Pencereler PVC doğrama ve ısıcamlı, elektrik, sıhhi tesisat ve doğalgaz tesisatı mevcuttur. Dairede kombi sistem petekli kalorifer tesisatı kullanılmaktadır.
Adresi : Kavaklı Mahallesi, Zağanos Paşa Sokak No:47, Kavaklı Konutları 3, K:Zemin, D:1 Beylikdüzü/ İSTANBUL
Yüzölçümü : 666,25 m2
Arsa Payı : 52/1000
İmar Durumu : 1/1000 Ölçekli Beylikdüzü Uygulama İmar Planında E=1.60 Hmaks 15,50 Konut Alanında kalmaktadır.
Kıymeti : 1.650.000,00 TL
KDV Oranı : %10

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2020 model Opel Panelvan

İcradan satılık 2020 model Opel Panelvan