Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Balıkesir Manyas'ta icradan satılık 1.085 m² arsa

Balıkesir Manyas'ta icradan satılık 1.085 m² arsa

Balıkesir Manyas'ta icradan satılık 1.085 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balıkesir Manyas'ta icradan satılık 1.085 m² arsa

Balıkesir Manyas'ta 1.085 m² arsa icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/23 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

Özellikleri : Balıkesir İl, Manyas İlçe, BÖLCEAĞAÇ Mahalle/Köy, 1776 Parsel, Kıymet takdirine konu taşınmaz Manyas Bölceağaç Mah Köyiçi mevkiinde bulunmaktadır. Taşınmazın tapu kaydındaki vasfı ''bahçeli kerpiç ev '' olup taşınmaz 1085 ,00 m2 büyüklüğündedir. 1/1 hisse payı ile kayıtlıdır. Taşınmaz üzerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı yoktur. 1/100.000 ölçekli çevre düzeni imar planında tarım alanında kalmaktadır. Plansız alanlar yönetmeliğine tabidir. Taşınmaz tapu kaydında bahçeli kerpiç ev vasfında olsa da keşif tarihinde üzerinde ev olmadığı , buğday ekili olduğu görülmüştür. Taşınmaz taban arazi niteliğindedir. Sulama imkanı bulunmaktadır. Sulu ve kuru tarım ürünleri ( yonca ,mısır ,domates, biber , fasulye vb) yetiştiriciliğine uygundur. Mahalle yerleşim alanına kuş uçuşu olarak yaklaşık 880 metre mesafededir. Taşınmazın eğimi yoktur. Derin toprak derinliğinde kumlu- tınlı toprak yapısındadır. Üzerinde değer artırıcı yapı , ağaç vb unsur bulunmamaktadır. Taşınmaz köşe parsel olup doğusu ve güneyi yoldur. Plansız alanlar yönetmeliğine uygun üzerine yapı yapılma imkanı vardır. Manyas - Gönen asfalt yoluna yaklaşık 260 metre mesafededir.
Adresi : Balıkesir /Manyas İlçesi Bölceağaç Mahallesi 1776 Parsel Numaralı Taşınmaz
Yüzölçümü : 1.085 m2
İmar Durumu :. 1/1 hisse payı ile kayıtlıdır. Taşınmaz üzerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı yoktur.
Kıymeti : 488.250,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: takyidattaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT ve emniyetten DE*Ş’a operasyon: Eylem hazırlığındaki ter*rist yakalandı

MİT ve emniyetten DE*Ş’a operasyon: Eylem hazırlığındaki ter*rist yakalandı