Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Balıkesir Bandırma'da icradan satılık 80 m² daire

Balıkesir Bandırma'da icradan satılık 80 m² daire

Balıkesir Bandırma'da icradan satılık 80 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balıkesir Bandırma'da icradan satılık 80 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Balıkesir Bandırma'da 80 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/110 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Balıkesir İl, Bandırma İlçe, LEVENT Mahalle/Köy, 790 Ada, 1 Parsel, 9 Nolu Bağımsız Bölüm yaklaşık 80m2 büyüklüğündedir.9 nolu daire yaklaşık 40 senelik bir daire olup dairede %40 civarında bir yıpranma bulunmakta olup asansör bulunmamakta, daire doğalgaz ile ısıtılmaktadır. 3.Sınıf B Grubu yapı kapsamında kalmaktadır. Taşınmaz şehir merkezine yaklaşık 2km, denize ise yaklaşık 1km mesafededir. Taşınmazın civarında marketler, eczane, kuaför ve çocuk parkı bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgede her türlü alt yapı (su, doğalgaz, kanalizasyon, elektrik, yol) hizmeti mevcut olup taşınmazın ulaşımı kolaydır.(AYRINTILIBİLGİ EKLİBİLİRKİŞİ RAPORUNDA MEVCUTTUR)
Adresi : Bandırma İlçesi Levent Mahallesi İki Bloktan İbaret Yirmi Meskenli Kargir Bandırma
Yüzölçümü : 2.120,27 m2
Arsa Payı : 80/1600
İmar Durumu :İnşaat tarzı Taşınmaz 1/1000 ölçekli uyg. imar planı kapsamında konut alanı blok nizam: 5 kat hmax;15.50 inşaat müsaadeli alana isabet etmektedir.
Kıymeti : 1.227.101,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Güvenlik Bölgesidir(24.01.2007-550) (Bakanlar Kurulu Kararına göre Yabancı uyruklu gerçek kişiler ile yabanca ülkelerde kendi ülkelerinin kanunlarına göre kurulan tüzel kişiliğe sahip ticaret şirketlerinin taşınmaz ve sınırlı aynı hak edinemeyeceklerine ilişkin )

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Çeşme'de mahkemeden satılık 1.000 m² arsa

İzmir Çeşme'de mahkemeden satılık 1.000 m² arsa