Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Muratpaşa'da mahkemeden satılık 3+1 daire

Antalya Muratpaşa'da mahkemeden satılık 3+1 daire

Antalya Muratpaşa'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Muratpaşa'da mahkemeden satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Antalya Muratpaşa'da 3+1 daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/15 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

TAŞINMAZIN Özellikleri : Antalya İli Muratpaşa İlçesi Demircikara Mah. 5650 Ada, 12 Parsel, 7 Nolu Bağımsız sayılı taşınmaz 1533.Sokak üzerinde, Ramazan Savaş İlkokuluna 80 m, güneyinde İsmet Gökşen Caddesine 140 m, kuzeyinde Sinanoğlu Caddesine 480 m, Akdeniz'e 700 m mesafedir. Taşınmazın etrafında konutlar, okullar, iş yerleri, dükkanlar, oteller, park ve Pazar alanları yer almaktadır. Denize yakın konumdadır. Zemin + 4 katlı betonarme, asansörlü binanın fiilen 2.katında bulunan ( tapuda 1.kat.) bağımsız bölümdür. Ulaşım toplu taşıma araçları ile kolaydır. Sosyo-ekonomik yapısı yüksek seviyededir. Belediye hizmetleri ve alt yapı hizmetleri mevcuttur. Demir ferforje kapılı binada elektrik ve suyu mevcut meskendir. kuzey ve doğu cephelidir. 153.m2 büyüklüğündedir. Daire 3 oda, salon, mutfak banyo, tuvalet, hol ve balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Dairenin dış kapısı çelik kapıdır. İç kapıları ahşap press kapıdır. Pencereleri ise PVC doğrama ve panjurludur. Salon ve odalarda zeminle laminant kaplıdır. Islak hacimleri seramik kaplıdır. Banyosu duşa kabinlidir. Mutfak tezgâhı granittir. Tezgâh altı ve üstü MDF dolaplıdır.

Adresi : Şirinyalı Mahallesi 1533 Sokak No:27 Muratpaşa / ANTALYA

Yüzölçümü : 153 m2 Arsa Payı : 100/1002

İmar Durumu :Yürürlükteki 1/1000 ölçekli uygulama imar planında konut kullanımında kalmaktadır.TAKS 0.20 KARKS EMAL 0.80 Olup 4 kat yapılaşma koşuşu mevcuttur.

Kıymeti : 5.500.000,00 TL KDV Oranı : %20

Kaydındaki Şerhler: Hissedar Hatice İNCELER lehine intifa hakkı vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli 14 yaşındaki cirit sporcusu Adana'daki kazada can verdi

Mersinli 14 yaşındaki cirit sporcusu Adana'daki kazada can verdi