Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Kumluca'da icradan satılık 2+1 daire

Antalya Kumluca'da icradan satılık 2+1 daire

Antalya Kumluca'da icradan satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Kumluca'da icradan satılık 2+1 daire

Antalya Kumluca'da 2+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/2095 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İl, Kumluca İlçe, BAĞLIK Mahalle/Köy, KETENLİLER Mevkii, 619 Ada, 2 Parsel, 7 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz ilçe merkezine yakın konumlu Kumluca Kültür Merkezinin 230 m, jandarma ve Hükümet konağı ortalama 300 m batısına, Kumluca İlçe merkezindeki cumhuriyet meydanının 650 m kuzey batısına konumludur. Taşınmazın yakın çevresinde, 40 m batısında Kızılay caddesi ve devamında bahçeli seralı araziler, kuzeyinde yeni yapılaşmanın olduğu parseller, güneyinde eski ve kısmen yeni yapılaşmanın olduğu ve doğu tarafında yoğun yapılaşmanın olduğu parseller yer almaktadır. Yeni gelişmekte olan bölgeye konumludur. Taşınmaz mesken olarak kullanımdadır. Yapı zemin+5 katlı inşa edilmiş zemin katta 2 adet ve her normal katında 3 adet mesken olmak üzere 17 mesken bulunmaktadır. Yapı toplam 17 adet bağmsız bölümden oluşmakta olup asansör ve yangın merdiveni mevcuttur. Buna merdiven, sahanlık ve basamakları mermer kaplı, merdiven korkulukları alüminyumdur. Bina cephesi akrilik dış cephe boyası ile boyanmıştır. Otopark problemi yoktur. Yapının üzerinde bulunduğu parselin 2 cephesi yoldur. Apartmana giriş ön kısma bakmakta olup kuzey cephedendir. Rapor konusu daire; zemin üstü 2. kat, 7 nolu bağımsız bölümdür. İçerisinde, 1 antre, 1 salon 2 oda, 1 mutfak, 1 banyo, 1 wc, 2 balkon mahalli bulunmaktadır. Daire projesinde brüt 92 m² ( balkon dahil merdiven ve asansör hariç), olup ayrıca net 77 m²'dir. ( balkon, merdiven, asansör ve havalandırma hariç) alana sahiptir. Taşınmazın salon ve oda zeminleri laminant parke, duvarlar alçı sıva üstü saten boya, ıslak hacim zemin ve duvarları seramik olup, salon tavanı alçı dekorasyonlu spotludur. Oda tavanları kartonpiyerlidir. Daire dış kapısı çelik kapı, iç kapılar panel kapı, dış kapı ve pencereler çift camlı PVC doğramadır. Mutfak dolapları PVC kaplama MDF, mutfak tezgahı mermerittir. Vestiyer, yüklük mevcuttur. Yapı malzemeleri ve işçilik kalitesi standarttır. Taşınmaz Güney-Kuzey-Doğu cephelidir.
Yüzölçümü: Net77 m2
Hisse : Tam
İmar Durumu: Antalya ili, Kumluca ilçesi, Bağlık mah. 619 ada, 2 parsel nolu taşınmaz Kumluca 1/1000 uygulama imar planı dahilinde TAKS:0.30 KAKS:1.20 Ayrık nizam 4 kat konut alanında kalmaktadır.
Kıymeti : 1.403.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydında olduğu gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSP’nin Antalya Adayları Belli Oluyor

DSP’nin Antalya Adayları Belli Oluyor