Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Kepez'de mahkemeden satılık 1+1 daire

Antalya Kepez'de mahkemeden satılık 1+1 daire

Antalya Kepez'de mahkemeden satılık 1+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Kepez'de mahkemeden satılık 1+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Antalya Kepez'de 1+1 daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Ortaklığın giderilmesi davasında verilen karar gereğince aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/12 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İli Kepez İlçesi Varsak Mahalle/Köy, 830 Ada, 33 Parsel, Zemin kat 2 nolu bağımsız bölüm sayılı taşınmaz 7 yıllık binada yer almakta, 43,00 metrekare alana sahip daire 1 oda 1 salon içerisinde açık mutfak, banyo, tuvalet, antre ve 1 adet teras hacimlerinden oluşmaktadıroluşmaktadır .Okul, hastane ve market gibi yerlere yakın şehir konumda toplu ulaşımın olduğu bir bölgede konumlanmıştır . 597,00 m2 alana sahip arsanın 53/597 hissesine sahiptir, söz konusu bağımsız bölümün bulunduğu yapı zemin+3 normal kattan oluşmaktadır, apartmana giriş zemin kat güney cepheden sağlanmaktadır.Kuzey, güney ve doğu cephelidir. Taşınmazın tabanları laminat parke kaplı olup ıslak hacimler seramiktir, dış kapı çelik, iç kapılar panel kapı, pencere doğramaları PVC mamuldür, antre ve mutfak zemini seramik kaplıdır, mutfak yapılıdır, 6591 sokağa cephelidir altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.
Adresi : Gazi Mahallesi 6591 Sokak Patırgan Apt No:15/2 Kepez / ANTALYA
Yüzölçümü : 43 m2
Arsa Payı : 53/597
İmar Durumu : 1/1000 Ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam max 5 katlı 0,75 emsale sahip konut alanı olarak planlıdır.
Kıymeti : 1.274.363,05 TL KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: - AT 6306 sayılı kanun gereğince riskli yapıdır.
- AT Diğer (Konusu:Kadastro güncelleme çalışmasına tabidir)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Yangını Eğitimle Önleyecek!

Antalya Yangını Eğitimle Önleyecek!