Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya İbradı'da mahkemeden satılık 799 m² tarla

Antalya İbradı'da mahkemeden satılık 799 m² tarla

Antalya İbradı'da mahkemeden satılık 799 m² tarla için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya İbradı'da mahkemeden satılık  799 m² tarla
KAYNAK: ilan.gov.tr

Antalya İbradı'da 799 m² tarla mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/19 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İli, İbradı İlçesi, Ormana Mahallesi, 436 Ada 7 Parsel sayılı taşınmaz 799,52m2 alana sahip TARLA vasfındadır. Ormana Mahallesi yerleşim yeri kenarında % 30-40 eğimli, içerisinde odun değeri olan meşe ağaçları bulunan arsa durumundadır. Ormana Mahallesi yerleşim yeri kenarında bulunan taşınmaz İbradı İlçe merkezine 2.500,00 metre mesafededir. İmar Durumu: İbradı Belediyesinin yazısına göre, Taşınmazın konut alanında kaldığı, ayrık yapı nizamında bulunduğu, 2 kat yapı iznine sahip olduğu, imar parseli olduğu, TAKS-KAKS = 0.20-0.40 uygulanacağı belirtilmiştir.Antalya ili İbradı İlçesi, Ormana Mahallesi 436 Ada 7 parsel numaralı taşınmaz Ormana Mahallesi sınırları içerisinde kalmaktadır. Taşınmaz parsel tapu kaydında TARLA olarak tescil edilmiştir. Belediye hizmetlerinden yararlanması ve köy yerleşim alanında kalması nedeniyle arsa olarak değerlendirilmiştir. Taşınmazın PTT, su, elektrik, Kanalizasyon gibi alt yapı hizmetleri kısmen tamamlanmıştır. Ulaşım problemsiz olarak özel otomobil, minibüsler ile sağlanmaktadır. Gelişmekte olan bir bölge olup mesken amaçlı yapılaşmanın olduğu bölgeye yakın yerlerde okul-cami-Belediye hizmet tesisleri yapılmış ve kullanılmaktadır.
Arsa Payı : Tam
İmar Durumu :Mevcut bilgiler yukarıya derç edilmiştir.
Kıymeti : 607.440,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Manavgat'ta icradan satılık 14.307 m² tarla

Antalya Manavgat'ta icradan satılık 14.307 m² tarla