Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Gazipaşa'da icradan satılık 9.520 m² tarla

Antalya Gazipaşa'da icradan satılık 9.520 m² tarla

Antalya Gazipaşa'da icradan satılık 9.520 m² tarla arsa için haberimizi okumaya devam edin...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Gazipaşa'da  icradan satılık 9.520 m² tarla

Antalya Gazipaşa'da  9.520 m² tarla  icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2011/613 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Antalya İli Gazipaşa İlçesi Şahinler Mahallesi 262 Ada 6 Parsel 9.520,33 m2 yüzölçümlü tarla vasıflı tam hissesi borçlu adına kayıtlı taşınmazdır. İlçeden,denizden Mersin-Antalya ana asfaltından yaklaşık 60 km mesafede yer almaktadır. Tespite konu arazi yaz aylarında bulunduğu mevkii, konum olarak yaylamak, dinlengeç yeri olarak kullanılmaları yanında yaz aylarında kuru hububat üretimi yapılarak kullanılmaktadır. Taşınmaz üzerinde ekonomik değere sahip inşat ve zirai tesis bulunmamaktadır. Taşınmazın güneyinden Yunt yaylasına giden stabilize yol geçmektedir. Bu araziye yol ile bağlantısı olan yol gelmemektedir. Parselin güneyinden ovanın ortasından geçen çok büyük bir kuru dere geçmektedir. Parsel mahalle yerleşim alanının kismen uzağında kürü hubübat ekeneklerinin yoğun olduğu mevkide yer almaktadır. Parselin yakınlarında okul, ev, cami, bakkal, büfe, v.b inşai ve tarımsal yapı yoktur. Alt yapı olanakları çok yetersiz kalmaktadır.Tespite konu parsel şimdiye kadar kullanıcıları tarafından kuru hububat üretiminde kullanılagelmiştir. Arazi içerisinde zaman zaman nohut, arpa, buğday tarımı yapılarak kullanılmış ve zaman zaman bakımsız birakılmış boş tarla olarak gözükmektedir. Arazinin yakınlarında devlete ait sulama kanalı geçmeyip 2.sınıf kıraç arazi niteliğindedirler.Toprak yapısı killi-tinli, ince toprak strüktüründe, koyu kahverengi top rak renginde çok hafif mehilli, 2.sınıf kıraç arazi niteliğindedir. Arazi içerisinde modern teraslama ve hafriyat çalışması yapılmamıştır. Taşınmazın metrekare değeri 25,00 TL olup tamamı 333.211,55 TL'dir.
Yüzölçümü : 9.520,00 m2 İmar Durumu : Belediye sınırları içinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı dışında
Kıymeti : 333.211,55 TL KDV Oranı : %10 Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yılında saygı ve minnetle anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yılında saygı ve minnetle anıldı