Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Polatlı'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Polatlı'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Polatlı'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Polatlı'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Polatlı'da 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/584 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :

“Ankara İli, Polatlı İlçesi, Zafer Mahallesi, Demiraltı Karaağaç Mevkii, 11 ada 6 parselini teşkil eden 500,00 m² miktarındaki ‘Beş Katlı Betonarme Bina ve Arsası’ niteliğindeki taşınmazda bulunan 100/872 arsa pay/paydalı, 2. kat, 5 bağımsız bölüm numaralı mesken nitelikli” tapu kayıtlı ve “Ankara İli, Polatlı İlçesi, Zafer (Fatih) Mahallesi, 11 ada 6 parselde kain, Bilgen Caddesi, numara 28’deki Başaran Apartmanının, 100/872 arsa paylı, ikinci kat, 5 bağımsız bölüm numaralı mesken ” açık adresli taşınmazın 1/1 tam hissesinin:
Ana Taşınmaz Özellikleri:
Taşınmazın bulunduğu binanın alt yapı sıkıntısı bulunmamaktadır. Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Çamlıca Caddesi taşınmazın yaklaşık 40 m. kadar batısından, Bıyıktay Caddesi yaklaşık 350 m. kadar doğusundan, Gordion Caddesi ise taşınmazın yaklaşık 100 m. kadar güneyinden geçmektedir. Taşınmaz şehir merkezine uzaktır. Ulaşım toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile sağlanmaktadır. Toplu taşıma araçları taşınmazın yakınından geçmektedir. Bölge çarşı alanına uzak konumdadır. Ayrık nizam, genellikle 4-5 katlı, orta/üst gelir grubu hane halkı yaşam alanındadır. Taşınmaz Cumhuriyet Meydanının yaklaşık 1,50 km. kadar güneybatısında, eski Polatlı Belediyesi Hizmet Binasının yaklaşık 1,02 km. kadar güneybatısında ve Kaymakamlık Binasının da yaklaşık 700 m. kadar güneybatısında kalmaktadır. Ankara-Eskişehir Devlet Karayolu (E-90)taşınmazın yaklaşık 100 m. kadar güneyinden, Bıyıktay Caddesi ise yaklaşık 350 m. kadar doğusundan geçmektedir. Yakın civarında, camii, okul, yeşil alanlar vb. bulunmaktadır. Bölge altyapı çalışmaları tamamlanmıştır. Dairenin bulunduğu binanın altyapı sıkıntısı yoktur. Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Belediye hizmetleri Polatlı Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanmaktadır. Cephe aldığı caddenin yol kaplaması sıcak asfalttır. Bina, betonarme tarzda, bodrum, zemin ve 3 normal katlı olarak, ayrık nizamda inşa edilmiştir. Toplamda 8 dairelidir. Dış cepheleri sıvalı ve boyalıdır. Giriş kapısı ferforje demir doğramalıdır. Merdivenleri ve sahanlıkları mermer ile kaplıdır. Merdiven sahanlığı duvarları yaklaşık 1,00 m. yüksekliğe kadar mermer ile kaplı olup, üzeri plastik badanalıdır. Merdiven korkulukları ferforje demir korkulukludur. Doğalgazlıdır. Bahçesi düzenlidir. Bina yaklaşık 13 yıllıktır.

İkinci Kat 5 Bağımsız Bölüm No’lu Mesken:
Daire mimari ikinci katta, bulunan kuzey, güney ve doğu cepheli olan dairedir. Açık Adresi: Fatih Mahallesi, Bilgen Caddesi, Başaran Apartmanı, No:28/5 Polatlı / Ankara şeklindedir. Daire fiili durumu itibari ile 3 oda, salon, mutfak, banyo, tuvalet, antre ve 2 balkondan oluşmaktadır. Büyük balkonu cam balkon sistemi ile kapatılmış haldedir. Bir odası kuzeydoğu köşededir. Salonu da güneydoğu köşededir. Mutfağı ve bir odası güneye, diğer odası ise kuzeye bakmaktadır. Dairenin dış kapısı çelik kapıdır. İç kapıları amerikan panel kapıdır. Pencere doğramaları ise plastik doğramalıdır. Islak zeminleri seramik ile, diğer zeminleri ise laminant parke ile kaplıdır. Tuvalet, mutfak ve banyo duvarları tavana kadar fayanslıdır. Diğer duvarları ise alçılı, kartonpiyerli, plastik badanalıdır. Mutfağında mermer tezgahlı ahşap dolap bulunmaktadır. Banyosunda ayaklı lavabo, duşakabin ve klozet vardır. Doğalgazlı ve kombilidir. Daire net yaklaşık 100,00 m2 ve brüt yaklaşık 111,44 m2 alana sahiptir. Dairede borçlulardan taşınmaz maliki " Mustafa DEVECİ "ikamet etmektedir.

Yüzölçümü : 100 m2
İmar Durumu : Müdürlüğümüz dosyasındaki 20/10/2023 düzenlenme tarihli bilirkişi raporuna göre; taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında, ayrık nizamda, 4 katlı, TAKS: 0,40 ve KAKS:1,60 koşullu konut alanı içerisinde kalmaktadır. Ana taşınmaz Polatlı Belediyesi sınırları içerisindedir. Belediye harita ve plan servisinden taşınmazın bulunduğu parsele ait plan çalışması ve değişikliği olmadığı, 16/05/2012 tarih ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında rezerv yapı alanı ve riskli alan içerisinde olmadığı bilgisi edinilmiştir. Taşınmaz ruhsatlı ve iskanlı yapıdır. Yapıya 17.08.2009 tarih ve 139 sayılı inşaat ruhsatı ile başlanmış ve 30.06.2010 tarih ve 80 sayılı Yapı Kullanma İzin Belgesi ile tamamlanmıştır.
Kıymeti : 1.387.428,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler:
-Beyanlar hanesinde: Yönetim planı: 25/08/2009 vardır. Yine beyanlar hanesinde 13/10/2014 tesis tarihli ve 12648 yevmiyeli bu gayrimenkulün mülkiyeti kat mülkiyetine geçmiştir yazmaktadır. -Ayrıca tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Rüzgarı Antalya'da Aday Değiştirtti 

CHP Rüzgarı Antalya'da Aday Değiştirtti