Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Mamak'ta icradan satılık daire

Ankara Mamak'ta icradan satılık daire

Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Mamak'ta icradan satılık daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Mamak'ta 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2021/2036 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İl, Mamak İlçe, BAŞAK Mahalle, 38828 Ada, 3 Parsel, 1. Bodrum kat, 2 Bağımsız bölüm, MESKEN nitelikli taşınmaz.
Ana Taşınmaz Özellikleri :
Bina, 2 bodrum kat, zemin kat ve 3 normal kat olmak üzere 6 katlıdır. Binanın projesinde,2 .bodrum katında 6 otoluk açık otopark, sığınak, su- yangın deposu, su sayaç yeri, wc; 1. bodrum, zemin ve 1.,2. katlarda 2'şer mesken; 3. katta çatı aralı 2 mesken olmak üzere toplam 10 bağımsız bölümü bulunmaktadır.
Bağımsız Bölüm Özellikleri :
Taşınmaz mesken nitelikli ve ana yapıda tapuda 1.bodrum katta yer almaktadır. Bina girişine ve yola göre ön- yan- arka; güney, batı ve doğu cephelidir. Bağımsız bölüm projesinde salon + mutfak, sandık odası, kiler, antre, oda, banyo, wc alanlarından oluşmaktadır. Taşınmazın mahallinde yapılan ölçümde ve mimari projesinin incelenmesinde net kullanım alanının yaklaşık 105,00 m² olduğu, mimari projeden farklı olarak salon ve mutfağın ayrı kullanımda olduğu, mutfağın kurangleze bakan ve projesinde sandık odası olarak belirtilen yere alındığı;meskenin 3 oda, salon, antre, banyo, wc ve mutfak hacimleri şeklinde kullanıldığı, bağımsız bölümün iç hacminin metrekaresinin değişmediği anlaşılmıştır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.). (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)
Adresi : Başak Mahallesi 1667 Cadde Taşdemir Apartmanı No:6/2 Mamak / ANKARA
Yüzölçümü : 599,00 m2 (ana taşınmaz) Arsa Payı : 53/599
İmar Durumu :Var (Müdürlüğümüz dosyasında geniş evsafı mevcuttur.)
Kıymeti : 1.000.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Gazze Şeridi'ne bomba yağdırdı

İsrail Gazze Şeridi'ne bomba yağdırdı