Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire

Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire

Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Mamak'ta 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/870 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Taşınmaz mesken nitelikli ve ana yapının 2.katında yer almaktadır. Taşınmaz bina girişine göre sol arka-yan tarafta, kuzey ve batı olmak üzere iki cephelidir. Taşınmaz mimari projesine göre; 92 m² net, 110 m² brüt kullanım alanına yerinde ise 95m² net, 110 m² brüt kullanım alanına sahiptir. Taşınmaz iç mekan olarak orta yapılı durumdadır. Taşınmaz projesine göre 2.katta; 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc, 2 balkon, antre ve hol alanlarından oluşmakta olup yerinde mutfak ve balkon mahallerinin pvc doğrama ile kapatılarak birleştirildiği tespit edilmiştir. Taşınmaz 1 balkon mahalline sahiptir. Salon, mutfak ve odalarda zeminler laminant parke, tavan kartonpiyer + plastik boya, duvarlar plastik boya, kapılar ahşap, pencere doğramaları pvc doğrama şeklindedir. Mutfak duvar fayans, tavan plastik boya, pencere pvc doğrama şeklindedir. Banyo ve wc alanlarında; zemin seramik, duvar fayans, tavan plastik boya, kapı ahşap, pencere alüminyum şeklindedir. Antre alanlarında ise zemin seramik, duvar plastik boya, tavan plastik boyalı, giriş kapısı çelik kapı şeklindedir. Taşınmazda ısınma doğalgaz kombi sistemlidir. Taşınmaz keşif anında doludur. Taşınmaz kiracı tarafından mesken olarak kullanılmaktadır. Fiili durumu meskendir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

Özellikleri : Ankara İl, Mamak İlçe, GÜLVEREN-İMAR Mahalle/Köy, 36072 Ada, 8 Parsel, 12 Nolu Bağımsız Bölüm Ana Ta ... (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi :Gülveren Mahallesi, 78.Sokak, Erol Apt. No:7, Daire;12, Mamak / ANKARA
Yüzölçümü : 913,00 m2
Arsa Payı : 52/913
İmar Durumu : Ayrık nizam, 4 kat, KONUT alanı imarlı ön yoldan 7 metre, diğer cephelerden 3'er metre çekme mesafeli olacak şekilde yapılaşmaya uygun olduğu bilgisi edinilmiştir. Yol yeşil alan vb. faktörlerden etkilenmemekte olup net imar parselidir. (Müdürlüğümüz dosyasında geniş evsafı mevcuttur.)
Kıymeti : 1.600.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire

Ankara Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire