Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Keçiören'de icradan satılık 3+1 daire

Ankara Keçiören'de 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/622 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İli, Keçiören İlçesi, Ayvalı Mahallesi, 9348 Ada, 3 Parsel, Zemin Kat, 9 nolu Bağımsız Bölümde bulunan taşınmaz: Taşınmazın Konumu: Taşınmaz kuzeydoğu yönündeki Ayvalı Kapalı Pazar yeri ve Zeki Polat Parkına 150 m., Güneybatı yönünde İsmail Enderuni İlkokuluna 250 m., Güneydoğu yönünden Ayvalı Mustafa Ağa Merkez Camine 400 m., Ayvalı Mahallesinin işlek caddeleri olan Ayvalı Caddesine 250 m. ve Nevşehir Caddesine 50 m. mesafededir. Ana Taşınmazın Özellikleri: Bina 1 bodrum + zemin + 2 Normal kattan oluşmaktadır. Toplam 4 katlıdır. Binada toplam 9 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Isıtma sistemi doğal gazlı kombi sistemdir. Enerji kimlik belgesi görülmemiştir. Binada asansör yoktur. Açık otopark vardır. Bağımsız Bölüm Özellikleri: Taşınmaz konut nitelikli ve ana yapıda zemin kattadır. Konut, Dilem Sokağa göre ön cephede sol tarafta ve bina girişine göre sol arka cephede yer almakta olup, Kuzey ve Doğu cephelidir. Taşınmaz projesine göre antre, hol, 3 oda, salon, mutfak, banyo, ve wc hacimlerinden oluşmaktadır. Mahallinde ise ilaveten 1 adet balkonun bulunduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın net alanı 75 m2 (brüt 95 m2) olarak tespit edilmiştir. Konutta ısıtma doğal gazlı kombi sistemi ile sağlanmakta olup, sayaç, kombi ve petekler takılıdır. Konut halihazırda kiracı tarafından mesken olarak kullanılmaktır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)
Adresi : Ayvalı Mahallesi Dilem Sokak Hüsnü Bey Apt. No: 13/9 Keçiören / ANKARA
İmar Durumu: İmar Planı kapsamında kaldığı; Ayrık Nizam, 3 Kat, Konut Alanı, Yapılaşma koşullarının yol cephelerinden 7 m., komşu parsellerden 3 m. çekme mesafeli olarak belirlendiği tespit edilmiştir. (Müdürlüğümüz dosyasında geniş evsafı mevcuttur.)
Kıymeti : 700.000,00 TL
KDV Oranı : % 1
Kaydındaki Şerhler : Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Merkez'de mahkemeden satılık 265 m² arsa

Sivas Merkez'de mahkemeden satılık 265 m² arsa