Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 4+1 daire

Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 4+1 daire

Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 4+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Kahramankazan'da icradan satılık 4+1 daire

Ankara Kahramankazan'da 4+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/1131 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İl, Kahramankazan İlçe, SATIKADIN Mahalle/Köy, 220895 Ada, 1 Parsel, 10. kat 41 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz, Satıkadın Mahallesi, 220895 ada 1 parselin üzerindeki 6 kapı no'lu Prestij Apartmanı Fuzuli Caddesi üzerinde yer almaktadır. Mezkur bina; Batısındaki Ankara Bulvarına 106,00 m, doğusundaki Ankara-Bolu-İstanbul karayoluna (D750) 396,00 m, güney batısındaki Kahramankazan Belediyesine 1,04 km ve kuzeyindeki Kahramankazan Adliye Sarayına 766,00 m mesafededir. Bina bodrum kat, zemin kat ve 10 normal kattan ve toplam 44 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Binada kat mülkiyeti tesis edilmiştir. Binanın yaklaşık 4 yıl önce inşa edildiği değerlendirilmiştir. Bina giriş kapısı fotoselli otomatik kapı olup, iç bölümde camekanlı alüminyum doğramadan oluşan rüzgarlık kapısı bulunmaktadır. Merdiven ve kat sahanlıklarındaki korkuluklar cam korkuluklardan oluşmaktadır. Bina giriş zemini, merdiven basamakları ve kat sahanlıkları seramik ile kaplıdır. Binada çift asansör bulunmaktadır.
Satışa konu daire binanın 10. Normal Katında yer almaktadır. Dairenin arsa payı 6850/300000 hisseye tekabül eden 68,50 m2'dir. Mezkur daire; Salon, 4 oda, mutfak, antre (açılan vestiyer bölümü ve çamaşırlık), koridor, hol, banyo, wc, ebeveyn odasının içerisindeki banyo ve giyinme bölümleri ile 2 adet balkondan (mutfak ve odaya açılan balkonlar, kapatılmış durumda) oluşmaktadır. Onaylı mimari projeye göre dairenin net alanı; 157,28 m2, brüt alanı 175,62 m2'dir. Daire giriş kapısı çelik, iç kapılar panel kapı, pencereleri ahşap görünümlü PVC doğrama + ısı camlıdır. Salon ve oda zeminleri laminant parke, ıslak hacimlerin zeminleri seramik ile kaplıdır. Salon, antre ve mutfak tavanları dekoratif havuzlu alçıpan asma tavanlıdır. Salon ve oda duvarları kısmen duvar kağıdı ile kaplı, kısmen alçı sıva üzeri plastik boyalı, tavanları alçı sıva üzeri plastik boyalı ve alçı kartonpiyerlidir. Mutfakta; Akrilik tabliyeli ve çelik evyeli tezgah ve mutfak dolapları ile kombi cihazı bulunmaktadır. Banyo duvarları tavana kadar fayans ile kaplı, tavanı alüminyum panel asma tavanlıdır. Hacmin içerisinde; Duşa kabinli duş yeri, hilton lavabo ve klozet bulunmaktadır. Wc duvarları tavana kadar fayans ile kaplı olup, hacmin içerisinde yarım ayaklı lavabo ile tuvalet taşı bulunmaktadır. Daire kombi ile ısıtılmaktadır.
Adresi : Atatürk Mah. Nursultan Sok. A Blok No: 6A/40 Kahramankazan / ANKARA
Yüzölçümü : 3.000 m2
Arsa Payı : 6850/300000
İmar Durumu :Var, İnşaat tarzı Kullanım : Konut Alanı
Yapı Nizamı : Ayrık
Emsal : 2,25
Yençok : 12 Kat
Kıymeti : 3.000.000,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Kaydındaki gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaren Leylek Bu Yılda Dostunu Unutmadı!

Yaren Leylek Bu Yılda Dostunu Unutmadı!