Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 608 m² arsa

Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 608 m² arsa

Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 608 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 608 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Gölbaşı'nda 608 m² arsa mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/12 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :Taşınmazın Özellikleri; Dava konusu taşınmaz Ankara İli Gölbaşı İlçesi Oyaca-İmar Mahallesi 345 Ada 4 Parseldir. Dava konusu taşınmazın imar yolları açılmış durumdadır. Taşınmaz imar planında köşe parsel konumunda olup, Şht. Mükremin Caddesine cepheli durumdadır. Taşınmazın tapudaki vasfı ‘’Arsa‘’ dır. Taşınmaz 608,00 m2 yüz ölçüme sahiptir. Taşınmazın üzerinde 84,00 m2 kapalı alana sahip tek katlı eski bir ev, 16 m2 kapalı alana sahip tek katlı eski bir depo, çift açılır demir kapı ve muhtelif cins ve yaşlarda ağaçlar bulunmaktadır. Taşınmazın üç tarafında demir direkli fens teli bulunmaktadır. Taşınmazın etrafında arsa vasıflı taşınmazlar ile müstakil tarzda yapılaşmalar bulunmaktadır. Taşınmaz dikdörtgene benzer bir geometrik yapıya sahiptir. Taşınmaz eğimli bir arazi yapısına sahiptir. Taşınmaz sürekli gelişen, değer kazanan ve tercih edilen bir bölgede bulunmaktadır. Taşınmaz tüm belediye ve kamu hizmetlerinden faydalanabilecek durumdadır.
Adresi : Ankara İli Gölbaşı İlçesi Oyaca-İmar Mahallesi 345 Ada 4 Parsel Gölbaşı/Ankara
Yüzölçümü : 608,00 m2
İmar Durumu :Dosya içerisinde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 29.03.2022 tarih 8097 sayılı yazısında; “İlçemiz, Oyaca Mahallesi, 345 Ada 4 no.lu parselin; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında “Bitişik Nizam 3 Katlı Konut Altı Ticaret (Ticaret Yolu)” olarak planlandığı hususları tespit edilmiştir.”
Kıymeti : 1.556.125,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2017 Model Volkswagen Jetta

İcradan satılık 2017 Model Volkswagen Jetta