Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 3.549 m² arsa

Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 3.549 m² arsa

Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 3.549 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Gölbaşı'nda mahkemeden satılık 3.549 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Gölbaşı'nda 3.549 m² arsa mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/23 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :

Dava Konusu Taşınmaza Ait Özellikler; Dava konusu taşınmaz; Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Hacılar-İmar Mahallesi 676 Ada 2 Parseldir. Taşınmaz Uygulama İmar Planı kapsamında köşe parsel konumundadır. Dava konusu parselin imar yolları henüz açılmamış durumdadır. Taşınmazın tapudaki vasfı ‘’Arsa ‘’ dır. Taşınmaz 3549,00 m2 yüz ölçüme sahiptir. Taşınmaz eğimli bir arazi yapısına sahiptir. Taşınmazın sağ ve sol kenarlarında beton direkli fens teli bulunmakta olup, taşınmaz üzerinde ayrıca basit depo ve üstünde plastik su deposu bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde muhtelif cins ve yaşlarda ağaçlar bulunmaktadır. Taşınmaz etrafında müstakil tarzda yapılaşmalar ile arsa vasıflı boş parseller bulunmaktadır. Taşınmaz düzgün olmayan bir geometrik yapıya sahiptir. Taşınmaz sürekli gelişen, değer kazanan ve tercih edilen bir bölgede bulunmaktadır.
Adresi : Ankara İli Gölbaşı İlçesi Hacılar-İmar Mahallesi 676 Ada 2 Parsel Gölbaşı/Ankara
Yüzölçümü : 3.549,00 m2
İmar Durumu : Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Planlama Servisinden elde edilen bilgiye göre taşınmaz; Özel Çevre Koruma Kurumu tarafından 16.03.1999 tarihinde onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında “Gelişme Konut Alanı” olarak planlanmış olup Kaks (Emsal): 0,15, Hmax: 6,50 m olacak şekilde yapılaşma koşullarına sahiptir.
Kıymeti : 6.171.560,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksu'da Duygu Seli! Tüyler Diken Diken Oldu

Aksu'da Duygu Seli! Tüyler Diken Diken Oldu