Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire

Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Elmadağ'da icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ankara Elmadağ'da 3+1 daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/134 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İl, Elmadağ İlçe, HASANOĞLAN-İSTASYON Mahalle/Köy, 187 Ada, 4 Parsel, 3 Nolu Bağımsız Bölüm taşınmazın bulunduğu bina, 796 m2 büyüklükte olan, 187 ada 4 parsel üzerinde, 3B yapı sınıfında, ayrık nizamda, betonarme yapı tarzında, bodrum + zemin + 4 normal kat toplam 6 kat olarak proje ve inşa edilmiştir. Binanın Bodrum katında müştemilat, zemin katında 3 mesken ve bina girişi, normal katlarda 3 er adet mesken bulunmakta olup bina toplam 15 adet bağımsız bölümden meydana gelmektedir.
Binanın dış cephesi mantolama üzerine dış cephe boyalıdır. Ana taşınmaz girişi zemin katta güney batı cepheden sağlanmaktadır. Binanın giriş kapısı alüminyum doğrama, iç zeminleri giriş ve sahanlıklarda mermer, duvarları 1,20 mermer üst kısımlar plastik boyalı, merdiven korkulukları ise alüminyum doğramadır. Binanın açık otoparkı ve asansörü bulunmaktadır. Çevre düzenlemesi tamamlanmıştır. Bağımsız Bölümün Özellikleri Konu taşınmaz binanın Zemin katında, 3 nolu mesken, bina girişine göre sol tarafta kalan batı cephe dairedir. Mahallinde lazermetre ile yapılan ölçümlere göre yaklaşık brüt 104 m2 net 90 m2 büyüklükte olup; 3 oda, salon, mutfak, antre, banyo, wc, balkon mahallerinden oluşmaktadır. Salon, antre, mutfak ve odaların zeminleri laminat parke, diğer mahallerin zeminleri seramiktir. Duvarlar salon, antre ve odalarda plastik boyalı, diğer mahaller seramik kaplanmıştır. Tavanlar tüm mahallerde kartonpiyerlidir. Pencereler PVC doğrama ve iç kapılar panel kapıdır. Ana giriş kapısı çelik kapıdır. Mutfak dolapları suntalam kapaklı, granit tezgahlıdır. Banyoda vitrifiye duş kabini, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Elektrik, su ve haberleşme tesisatları mevcut ve kullanılır durumdaki gayrimenkulün ısıtılması doğalgaz yakıtlı kombili kalorifer tesisatı ile sağlanmaktadır.

Adresi : Hasanoğlan İstasyon Mah. Sazak cad. Umut Apt. No:17 Daire:3 Elmadağ / Ankara
Yüzölçümü : 90 m2
Arsa Payı : 1/1
İmar Durumu :Elmadağ Belediyesinin 03.08.2023 tarih 25206 E sayılı yazısında konu taşınmazın “Konut Alanı” olarak ayrıldığı, Ayrık Nizam, 5 kat olduğu olduğu tespit edilmiştir. İlgili yapıya ait 23.02.2016 tarih 2016-13 sayılı Yapı Ruhsatının ve 14.08.2017 tarih 2017-25 sayılı yapı kullanma izin belgesinin bulunduğu tespit edilmiştir.
Kıymeti : 1.160.000,00 TL
KDV Oranı : %1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dernek görünümlü kumarhane!

Dernek görünümlü kumarhane!