Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ankara Çankaya'da icradan satılık 2+1 daire

Ankara Çankaya'da icradan satılık 2+1 daire

Ankara Çankaya'da icradan satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara Çankaya'da icradan satılık 2+1 daire

Ankara Çankaya'da 2+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup, mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/1429 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Ankara İli, Çankaya İlçesi, ALİ FUAT BAŞGİL Mahallesi, 4833 Ada, 13 Parsel, 2.Bodrum Kat, 3 Nolu Bağımsız Bölüm Mesken Nitelikli Taşınmaz SATILACAKTIR. 1982 yılında inşa edilmiştir.. 3 Bodrum+Zemin+3 Normal kattan meydana gelmektedir. Bina girişi batı cepheden ve 1. bodrum kattan sağlanmaktadır. Bina giriş kapısı, alüminyum doğrama camlı kapıdır. Ana Taşınmazın Enerji Kimlik Belgesi bulunmamaktadır. Taşınmaz mesken nitelikli olup, 2. Bodrum katta yer almaktadır. Projesinde salon, 2 oda, mutfak nişi, banyo, wc hacimlerinden meydana gelmekte olup net 94m2 (brüt 111m2) kullanım alanlıdır. Mevcut durumda mutfak nişi kaldırılmış, banyo mutfak olarak düzenlenmiş, wc hacmi ise banyo/wc olarak düzenlenmiştir. 2 oda kuranglezden ışık almakta olup, mutfağın penceresi bulunmamaktadır. Taşınmazın kuru zeminleri ahşap parke kaplı, duvarlar alçı sıva üzeri boyalı, ıslak zeminler seramik, duvarları tam fayans kaplıdır. Taşınmazın dış kapısı çelik, iç kapılar ve pencereler ahşap doğramadır. Taşınmaz son derece bakımsız ve atıl vaziyettedir. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi : 100. Yıl Mah. Hülya Sk. No:41/3 Çankaya / ANKARA
Yüzölçümü : 1.624,00 m2
Arsa Payı : 60/1624
İmar Durumu : (Müdürlüğümüz dosyasında geniş evsafı mevcuttur.)
Kıymeti : 1.000.000,00 TL,
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Dosyada mevcut tapu kaydında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Erdek'te mahkemeden satılık 4.059 m² tarla

Balıkesir Erdek'te mahkemeden satılık 4.059 m² tarla