Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Alanya'da icradan satılık 1.978 m² tarla

Alanya'da icradan satılık 1.978 m² tarla

Alanya'da icradan satılık 1.978 m² tarla için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da icradan satılık 1.978 m² tarla
KAYNAK: ilan.gov.tr

Alanya'da 1.978 m² tarla icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/55587 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN
Özellikleri : :TAPU KAYDI:Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutseydi Mahallesi, Topraklık Mevkii, 479 ada 2 nolu parselde kayıtlı 1.978,58 m² alanlı, Tarla vasıflı taşınmaz olup, borçlu adına tam hisse oranında kayıtlıdır.Tapu kaydı üzerinde haciz şerhi ve ipotek mevcuttur.Adresi: Taşınmaz, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutseydi Mahallesi, Topraklık Mevkii, tapunun 479 ada 2 nolu parsel, Alanya adresinde yer almaktadır.Taşınmaz, Mahmutseydi Mahallesinde yer almakta olup, yakın çevresinde benzer özellikli tarımsal amaçlı kullanılan araziler mevcuttur. Bölge düşük ve orta gelir gruplarının ikamet ettiği bir bölgedir. Ulaşım özel araçlar ile sağlanabilmekte olup taşınmazın kadastro yolu kadastro paftasında olmasına rağmen zeminde yolu bulunmaktadır. Bölgenin kamu hizmetlerinden istifadesi kısmen mevcuttur. Taşınmaz konum olarak Antalya-Mersin (D-400) Karayoluna 25,5km, sahile 26km, Alanya şehir merkezine 26,5 km mesafede bulunmaktadır.HÂLİ HAZIR DURUMU:Taşınmazın bulunduğu parsel, Mahmutseydi Mahallesinde Topraklık Mevkiinde yer alan bir konumda kalmaktadır. Parselin etrafı benzer özellikli taşınmazlar ile çevrilidir. Bu taşınmazın bulunduğu parsel, elektrik, yol, su, ptt, belediye hizmetleri gibi hizmetlerden kısmen yararlanabilecek konumda, gürültü ve hava kirliliğinden uzak konumlu bir taşınmazdır. Parsel genel olarak kuzey doğudan güney batı yönüne doğru doğal eğimli boş kullanılmayan taşınmaz durumunda olduğu tarafımızca görülmüştür.DEĞERİ:Taşınmazın yukarıda açıklanan özellikleri, yeri, konumu, büyüklüğü, kısmen hizmetlerden yararlanıyor oluşu, piyasadaki arz talep dengesi, enflasyon oranları, paranın alım gücü, yukarıda da belirtildiği hali ile yakın çevrede yapılan emsal araştırmaları ve serbest piyasa koşulları gibi birçok unsuru dikkate alarak yapmış olduğumuz gözlemlerimiz, araştırmalarımız ve tespitlerimiz sonucunda ortaya çıkan değerlendirmeye göre:Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutseydi Mahallesi, Topraklık Mevkii, 479 ada 2 parselde kayıtlı 1978,58 m² alanlı, Tarla vasıflı ana taşınmazın üzerindeki muhtesatlarıyla birlikte toplam rayiç değeri: 600.000,00-TL dir.
Adresi : Antalya İli, Alanya İlçesi, Mahmutseydi Mahallesi, Topraklık Mevkii, 479 Ada, 2 Parselde Kayıtlı Tarla Niteliğindeki Taşınmaz Alanya / ANTALYA
Yüzölçümü : 1.978,58 m²
İmar Durumu : Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğünden alınan imar durumuna göre, konu parsel 1/1000 uygulama imar planı kapsamında kalmayan bir kadastro parseli olduğu öğrenilmiştir.
Kıymeti : 600.000,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Taşınmazın üzerinde 2942 sayılı kamulaştırma Kanununun 7. Maddesine göre Teiaş Genel Müdürlüğünün vkn:8790304314 (SN: 5912836 ) 20/01/2021 Tarih ve 2858 yevmiye tarihli beyanı vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz'deki 2 bin yıllık Sultaniye Kaplıcaları yaz kış ziyaretçi ağırlıyor

Köyceğiz'deki 2 bin yıllık Sultaniye Kaplıcaları yaz kış ziyaretçi ağırlıyor