Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Adana Çukurova'da satılık 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte

Adana Çukurova'da satılık 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte

Adana Çukurova'da satılık 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Çukurova'da satılık 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte
KAYNAK: ilan.gov.tr

Adana Çukurova'da 306 m² arsa üzerindeki bina ile birlikte satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Ortaklığının giderilmesine dair kesinleşmiş karar gereğinceaşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mal satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/38 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları: Adana İl, Çukurova İlçe, Kurttepe Mah, 5977 Ada, 8 Parsel sayılı taşınmaz iki katlı betonarme bina ve arsası olarak görülmektedir. 306 m2 alana sahiptir. Taşınmazın üzerinde hali hazırda zemin + 1 kat + teras katlı betonarme karkas yapı tarzında bahçeli müstakil ev bulunmaktadır. Binada her katta tek daire olmak üzere toplam 2 adet mesken bulunmaktadır. Zemin kat 75 m2 alanlı olup; 2 oda, mutfak, banyo, wc, hacimlerinden oluşmaktadır. 1. Kat 102 m2 alanlı olup; 2 oda, mutfak, salon, banyo, wc ve balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Binanın teras katı üzeri tamamen kapatılmış ve kısmen pvc malzemeden oda hacmi ile teras oluşturulmuştur. Belediyenin ve kamunun tüm hizmetlerinden yararlanmaktadır. Tüm bunların birlikte değerlendirilmesi sonucunda5.715.000,00 TL değerinde olduğu belirlenmiş olup, kesinleşen bu muhammen bedel üzerinden satışa sunulmuştur.
TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Çukurova İlçe, KURTTEPE Mahalle/Köy, 5977 Ada, 8 Parsel,
Adresi : Adana İli, Çukurova İlçesi, Belediye Evleri Mah. 84320 Sk. No:7
Yüzölçümü : 306 m2
İmar Durumu :Çkurova Belediye Başkanlığı'nca; ayrık yapı nizamlı iki katlı konut alanı olarak görüldüğü, imar durumu aldıktan sonra işlerlik kazanacağı bildirilmiştir.
Kıymeti : 5.715.000,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Tapu kayıtlarında olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay İskenderun'da icradan satılık 90 m² 3+1 daire

Hatay İskenderun'da icradan satılık 90 m² 3+1 daire