Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Adana Ceyhan'da icradan satılık 383 m² tarla

Adana Ceyhan'da icradan satılık 383 m² tarla

Adana Ceyhan'da icradan satılık 383 m² tarla için haberimizi okumaya devam edin...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Ceyhan'da icradan satılık 383 m² tarla
KAYNAK: ilan.gov.tr

Adana Ceyhan'da 383 m² tarla icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/187 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Ceyhan İlçe, BÜYÜK MANGIT Mahalle/Köy, Köycivarı Mevkii, 130 Ada, 13 Parsel, Taşınmaz tapu kayıtlarında Arsa niteliğindedir. Deprem sonrası hasar durum tespiti yapılmamıştır. Ana taşınmazlar, Adana İli Ceyhan İlçesi Büyükmangıt Mahallesi 130 ada 12 ve 13 nolu parseller; birbirlerine bitişik vaziyette papatya sokak üzerinde konumludurlar. 100 metre kadar doğu tarafından Şht. Cumali Yılmaz caddesi, 200 metre kadar batı tarafından Büyükmangıt yolu, 400 metre kadar kuzey tarafından D-400 karayolu geçmekte olup, Ceyhan İlçe Merkezine kuş uçuşu yaklaşık 5 km mesafededir. Yakın çevresinde genellikle 1-3 katlı yapılaşmalar ile boş arsalar gözlemlenmiştir. Dava konusu 130 ada 12 nolu parsel boş arsa durumunda olup, 130 ada 13 parsel üzerinde 110,00 m2 alana sahip eski-bakımsız durumda ana bahçe giriş kapısı kilitli durumda olan boş durumda olduğu kanaatine varılan tek katlı yapı olduğu görülmüştür. Söz konusu yapının; yapım, kullanım ve teknik özelliklerine göre yapılan incelemelerde; yapıda, değerlendirilen yapı sınıfı ve yeniden yapım maliyetine göre ortalama % 60 oranında bir yıpranma payı düşülmesi gerekeceği kanaatine varılmıştır. Söz konusu yapı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Yapı yaklaşık birim maliyetleri tarifine göre 3.Sınıf A Grubu yapılar olarak değerlendirilmiştir.
Adresi : Adana İli Ceyhan İlçesi Büyükmangıt MahallesiCeyhan / ADANA
Yüzölçümü : 383,34 m2
İmar Durumu :İnşaat tarzı Belediye arşiv kayıtlarında ruhsat kaydı bulunmamaktadır
Kıymeti : 777.410,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Ayrıntılar dosyasındadır

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli İzmit'te mahkemeden satılık 684 m² tarla

Kocaeli İzmit'te mahkemeden satılık 684 m² tarla