Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Adana Ceyhan'da icradan satılık 3+1 130 m² daire

Adana Ceyhan'da icradan satılık 3+1 130 m² daire

Adana Ceyhan'da icradan satılık 3+1 130 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Ceyhan'da icradan satılık 3+1 130 m² daire

Adana Ceyhan'da 3+1 130 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/337 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Ceyhan İlçe, MİTHATPAŞA Mahalle/Köy, 1001 Ada, 5 Parsel, A Blok 5. Kat 15 Nolu Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın tapu kaydında ana taşınmaz niteliği arsa, bağımsız bölüm niteliği Meskendir. Bağımsız bölüm; Bodrum+Zemin+8 Normal katından müteşekkil durumda, asansörlü, takriben 20-30 arası yaş aralığında, ancak temiz ve bakımlı sayılacak durumda, her katta 2 daireli Apartmanda Mesken nitelikli 5.kat 15 bağımsız bölüm nolu dairedir. 120.sokak ile Orhan Ekinci Bulvarının kesiştiği köşe başında konumludur. Yakın çevresinde genellikle çok katlı yapılaşmalar gözlemlenmiştir. Keşif günü ana binanın hemen tamamının boş olduğu, ana girişin kapalı olduğu görüldü. Keşif günü dairenin kapalı olmasından dolayı dışardan yapılan gözlemler ile Yasal Projesi üzerinden değerlendirme yapılacaktır. Buna göre dairenin, 3 oda+1 salon+Hol+Antre+Mutfak+ banyo-wc ve balkon mahallerinden müteşekkil durumda projelendirildiği anlaşılmaktadır. Projesi üzerinden daireye ait Brüt Kullanım Alanı yaklaşık 130,00 m2 olarak hesaplanmıştır. K-G-B cepheli dairenin dışardan yapılan inceleme ve gözlemlere göre girişi çelik kapılı, doğalgazlı genel olarak orta sınıf bakımlı durumda bir daire olduğu kanaatleri hasıl olmuştur. Öte yandan dava konusu taşınmazın Ülkemizde yaşanan 06.02.2023 tarihli deprem dolayısıyla Hasar durumu dosyasında görülmemiş olup, tarafımca dava konusu dairenin bulunduğu binanın Ceyhan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün belirtmiş olduğu açık adres Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı sitesinde sorgulanmış olup, sorgulama sonucunun Orta Hasarlı olduğu, ANCAK İtiraz sonucu AZ HASARLI ya döndüğü görülmüştür. Adresi : Cumhuriyet Mahallesi Orhan Ekinci Sokak -120. Sokak No: 1 İç Kapı No: 11 - A Blok Ceyhan / ADANA
Yüzölçümü : 130 m2 Arsa Payı : 2/80
İmar Durumu :İnşaat tarzı TİCK E=2.40 yoğunluklu yapı müsaadeli, Yençok=25 metre 30/09/1994 tarih 15/8 sayılı yeni yapı ruhsatı ve 14/10/1996 tarih 9/8 sayılı tadilat+ilave kat ruhsatı vardır.
Kıymeti : 1.750.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Ayrıntılar dosyasındadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da fiyatlar aldı başını gitti! Antalya'da Hindi Fiyatı Ne Kadar?

Antalya'da fiyatlar aldı başını gitti! Antalya'da Hindi Fiyatı Ne Kadar?