Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Rekabet Kurulu'nda Hazır Beton Üreticileri İçin Sözlü Savunma Toplantısı Gerçekleştirildi

Rekabet Kurulu'nda Hazır Beton Üreticileri İçin Sözlü Savunma Toplantısı Gerçekleştirildi

Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren 12 hazır beton üreticisi firmanın, Rekabet Kurulu'nda sözlü savunma toplantısı yapıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rekabet Kurulu'nda Hazır Beton Üreticileri İçin Sözlü Savunma Toplantısı Gerçekleştirildi
KAYNAK: AA

Rekabet Kurumu'nun Ankara merkez binasında düzenlenen toplantıda, hazır beton üreticileri hakkında yürütülen soruşturmanın detayları ele alındı. Kurul Başkanı Birol Küle başkanlığında yapılan toplantıda, şirket temsilcileri sözlü savunmalarını sundular.

İhlal İddiaları ve Soruşturma Süreci

Soruşturma heyeti temsilcisi, Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren hazır beton üreticilerinin, rekabeti ihlal edip etmediklerini belirlemek için soruşturmanın açıldığını açıkladı. İddialar arasında, satış fiyatının belirlenmesi, bölge ve müşteri paylaşımı gibi konular bulunuyor.

Savunmalar ve Talepler

Firma temsilcileri, soruşturma bulgularının üçüncü kişilerle yapılan iç yazışmalar üzerine olduğunu ve idari para cezası verilmemesini talep ettiler. Bazı firmaların ise ihlal tespiti yapılmadığı gerekçesiyle ceza almadığı bildirildi.

Nihai Karar Bekleniyor

Kurul, yapılan savunmaların ardından nihai kararını 15 gün içinde açıklayacak. Kararın erken açıklanması durumunda ise Rekabet Kurumu'nun resmi internet sitesinden duyurulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Müge Anlı'nın Ünlü Avukatı Rahmi Özkan Ameliyat Oldu

Müge Anlı'nın Ünlü Avukatı Rahmi Özkan Ameliyat Oldu