Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Kepez’in kemanları konser hazırlığında

Kepez’in kemanları konser hazırlığında

Kepez Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Orkestrası 23 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde konser verecek. Şef Engin Beslek yönetimindeki koro, konser için son çalışmalarını da tamamladı. Konserde daha önce Kepez Belediye Başkan

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’in kemanları konser hazırlığında

Kepez Belediyesi’nin Çocuk ve Gençlik Orkestrası 23 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde konser verecek. Şef Engin Beslek yönetimindeki koro, konser için son çalışmalarını da tamamladı. Konserde daha önce Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye keman çalan AKEV Koleji Orta Okul öğrencisi Sadık Yiğit Karakaş da solo keman çalacak.

Antalya’nın metropol ilçelerinden Kepez’de öğrencileri sıfırdan alıp yetiştiren Şef Engin Beslek yönetimindeki Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası, ikinci konserlerine hazırlanıyor.

İlk konserini 19 Mayıs dolayısıyla Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde veren ve ilk sahnelerinde büyük alkış toplayan minik ve genç kemanlar, ikinci konserlerini de bu hafta gerçekleştirecek. Farklı yaş aralığındaki çocuklardan ve gençlerden oluşan orkestranın, bu kez daha güçlü sahne alması bekleniyor.

Vahide YANIK

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Baro’da kimler kazandı ?

Baro’da kimler kazandı ?