Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi CW Enerji'den 5,2 Milyon Euro’luk Anlaşma!

CW Enerji'den 5,2 Milyon Euro’luk Anlaşma!

CW Enerji, Almanya’da mukim dolaylı iştiraki Seac Projekt GmbH ile güneş enerjisi paneli satışı konusunda 5,2 milyon Euro tutarında bir sözleşme imzaladı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CW Enerji'den 5,2 Milyon Euro’luk Anlaşma!
KAYNAK: CW Enerji/ Bülten

CW Enerji, Almanya’da mukim dolaylı iştiraki Seac Projekt GmbH ile güneş enerjisi paneli satışı konusunda 5,2 milyon Euro tutarında bir sözleşme imzaladı. Bu anlaşma, CW Enerji’nin sektörel gelişime katkı sağlama hedefine uygun olarak, yeşil enerji üretimine destek olma misyonunu sürdürüyor.

Güneş Enerjisi Sektöründe Önemli Adımlar

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, güneş enerji sektöründe önemli adımlar atmaya devam ettiklerini belirtti. Sarvan, “Her imzaladığımız sözleşme ile sektöre katkı sağlıyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Sürdürülebilir büyüme anlayışımız çerçevesinde, sektörümüz için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaliteli Ürünler Avrupa’yla Buluşuyor

Sarvan, yurt dışında da CW Enerji markasını duyurmaya devam ettiklerini ifade etti. Almanya’da güneş enerjisinin CW Enerji ve Türkiye ekonomisine kazandırılmasına yönelik atılımların gururunu yaşadıklarını belirtti. Sarvan, “Her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve kaliteli ürünlerimizi Avrupa’yla buluşturuyoruz. Bu atılımlarımız ve ihracatımızla ülke ekonomisine de katkıda bulunuyoruz” dedi.

Yeşil Enerji Üretimine Destek

Sarvan, yüksek verimli güneş panelleri ile temiz bir geleceği desteklediklerini dile getirdi. Güneş enerjisi kullanımının yaygınlaşmasını sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni anlaşmalara imza attıklarını belirtti. Sarvan, “Yaşadığımız dünyanın enerji ihtiyacını sağlıklı ve temiz kaynaklarla karşılamayı hedefliyoruz. İmza attığımız her bir sözleşme ile yeşil enerji üretimine destek oluyoruz ve bununla gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyete Nurettin Hasman ve Zeynep Fıratoğlu’nun Düğününü Konuşuyor

Sosyete Nurettin Hasman ve Zeynep Fıratoğlu’nun Düğününü Konuşuyor