Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi BAKSİFED Yeni Başkanını Seçti

BAKSİFED Yeni Başkanını Seçti

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED)'in 14. Genel Kurulu Toplantısı, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü Akra Otel’de gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimde, BAKSİFED’in yeni başkanını seçti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BAKSİFED Yeni Başkanını Seçti
KAYNAK: BAKSİFED/ Bülten

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED)'in 14. Genel Kurulu Toplantısı, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü Akra Otel’de gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan seçimde, BAKSİFED’in yeni başkanı Dr. Mustafa Cengiz oldu.

Yeni Başkanın Hedefleri

Yeni Başkan Dr. Mustafa Cengiz, göreve gelir gelmez hedeflerini belirtti: “BAKSİFED gücünü, bağımsızlığından, cesaretinden ve dik duruşundan almaktadır. Ben ve ekibim bu dönemde de BAKSİFED’in var olan gücüne güç katacağız.”

Birlikte Başarmanın Önemi

Eski Başkan Abdullah Erdoğan, genel kurul toplantısında birlikte başarmanın önemine vurgu yaptı: “İş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının en önemli özneleri sadece teknoloji ve sermaye değildir. Esas öznemiz bir araya gelip zihinsel güçlerini birleştiren ve bu birleşmeden sinerji doğuran insandır.”

BAKSİFED’in Geleceği

Dr. Cengiz, BAKSİFED’in geleceğine dair umutlu konuştu: “Bugün Türkiye’nin ekonomik tabanlı en büyük STK’sı TÜRKONFED’in bir parçası olarak, bölgemizde 13 dernek ve 1000’i aşkın üyesi ile binlerce insana istihdam ve ülke ekonomisine milyarlarca lira katkı sağlıyorsak, kadın, genç, sektörel temsilinde başarı sağladıysak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, BAKSİFED kuruluş amacına ulaşmıştır.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiören'de mahkemeden satılık 5+1 dubleks daire

Ankara Keçiören'de mahkemeden satılık 5+1 dubleks daire