Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Antalya'da Bank Asya protestosu

Antalya'da Bank Asya protestosu

Antalya'da bir grup vatandaş, Bank Asya’ya el konulmasını para yatırarak protesto etti. Vatandaşlar, ,'Bank Asya Milletindir', 'Bir gün değil, her gün seninleyiz', 'Hangi çılgın Bank Asya'ya el koyacakmış şaşarım', 'Rız

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Bank Asya protestosu

 

Antalya'da bir grup vatandaş, Bank Asya’ya el konulmasını para yatırarak protesto etti. Vatandaşlar, ,'Bank Asya Milletindir', 'Bir gün değil, her gün seninleyiz', 'Hangi çılgın Bank Asya'ya el koyacakmış şaşarım', 'Rıza'nın önüne değil, Bank Asya'nın önünde yatmaya geldik', 'Dert çekeriz para çekmeyiz' yazılı pankartlar taşıdılar.

 

 

 

 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK), Bank Asya'ya ilişkin kararını protesto etti. Eylemciler,'Bank Asya Milletindir', 'Bir gün değil, her gün seninleyiz', 'Hangi çılgın Bank Asya'ya el koyacakmış şaşarım', 'Rıza'nın önüne değil, Bank Asya'nın önünde yatmaya geldik', 'Dert çekeriz para çekmeyiz' yazılı pankartlar taşıdılar. BDDK'nın, Bank Asya yönetimine el koyma kararı, Antalya'da protesto edildi. Adnan Menderes Bulvarı'ndaki banka şubesine gelen bir grup pankart açtı. Bazı kişiler bankaya para yatırarak tepkilerini gösterdi.

Bank Asya'nın yönetimine el konulması ve polis baskınını bankaya haksızlık olarak nitelendiren vatandaşlar, tepkilerinin süreceğini söyledi. 'Bank Asya Milletindir', 'Bir gün değil, her gün seninleyiz', 'Hangi çılgın Bank Asya'ya el koyacakmış şaşarım', 'Rıza'nın önüne değil, Bank Asya'nın önünde yatmaya geldik', 'Dert çekeriz para çekmeyiz' gibi pankartlar taşıyan yaklaşık 20 kişilik grup, dağıldı. (DHA)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Belediye batarken aklınız neredeydi ?

Belediye batarken aklınız neredeydi ?