Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi “Akaydın’ı satanı işten attım”

“Akaydın’ı satanı işten attım”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yaşanan evrak yakma iddiası ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Akaydın’ı satanı işten attım”

“Akaydın’ı satanı işten attım”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra yaşanan evrak yakma iddiası ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Türel, evrak yakma haberini bir belediye çalışanını haber verdiğini belirterek, “ Akaydın’ı satanı işten attım. Çünkü başkalarını satan yarın beni de satar” diye konuştu..

 

Geçen hafta sonunda Korkuteli ve Elmalı’ya düzenlenen gezi sırasında Dişişleri Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte otobüste gazetecilerle sohbet eden Türel, konuyu Mustafa Akaydın’ın seçimi kaybettikten sonra evrak yakma iddiasına getirdi. Türel, ‘Evrak yakma bilgisi size nereden geldi’ diye soran bir gazeteciye şu yanıtı verdi : “ Evrak yakma haberi Akaydın’a yakın birilerinden geldi. Belediyeden, içeriden geldi. Akaydın’ın seçimi kaybedeceğini anlayan adamlarından biri beni aradı evrak yakılacağını bilgisini verdi. Yoksa ben müneccim değilim. Ben göreve geldikten sonra o bana bilgiyi veren kişiyi işten attım. Çünkü başkalarını satanlar yarın öbür gün beni de satarlar” Menderes Türel, Akaydın’ın seçimi kaybettiği gece saat 02: 00 civarında SMS ile bir kişiye ‘evrakları yakın’ mesajı attığını, bu mesajın fotoğrafının da dava dosyasında bulunduğunu iddia etti.(İbrahim AKKAYA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP’de Kara sürprizİ

CHP’de Kara sürprizİ