Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi 1 Eylül'den itibaren yüzde 20 zam geldi!

1 Eylül'den itibaren yüzde 20 zam geldi!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Nestle ürünlerinde 1 Eylül itibariyle çikolata ve süt grubuna yüzde 10 ile yüzde 20 arasında zam yapılacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
1 Eylül'den itibaren yüzde 20 zam geldi!
MUHABİR: Tayfun Akyatan

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrası ekonomik sıkıntılar daha da derinleşti. Bu yıl başında belirlenen yeni asgari ücret ve emekli maaşları, yapılan zamlardan sonra hızla eridi. Günümüzde açlık sınırının altında kalan asgari ücretliler ve 12 bin 500 TL maaş alan emekliler, hükümetten ara zam beklentisi içinde. Ancak, Temmuz ayında yapılması beklenen ara zam gerçekleşmedi ve AKP, yıl sonuna kadar bu konuda yeni bir düzenleme yapılmayacağını açıkladı.

Nestle Ürünlerine Zam Yolda

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Nestle ürünlerinde önemli bir artış olacağını belirtti. 1 Eylül itibariyle Nestle çikolata ve süt grubuna %10 ile %20 arasında zam yapılacağı duyuruldu. Dündar, "01.09.2024 tarihi itibariyle Nestle çikolata ve süt grubunda fiyatlar %10 ile %20 oranında artış gösterecek" şeklinde bilgi verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tahkim Kurulu Göztepe'nin cezasını 1 maça indirdi

Tahkim Kurulu Göztepe'nin cezasını 1 maça indirdi