Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Vali İlhami Aktaş'ın Biga'daki okullardaki inceleme ve eğitim destek ziyareti!

Vali İlhami Aktaş'ın Biga'daki okullardaki inceleme ve eğitim destek ziyareti!

Vali İlhami Aktaş, Biga ilçesindeki Balıklıçeşme İlkokulu ve Ortaokulu ile Kozçeşme İlkokulu'nda gerçekleştirdiği incelemelerle ilgili detaylı bir ziyaret gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vali İlhami Aktaş'ın Biga'daki okullardaki inceleme ve eğitim destek ziyareti!
KAYNAK: İHA

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da Vali Aktaş'a eşlik etti.

Balıklıçeşme İlkokulu Müdürü Fecri Temel, Balıklıçeşme Ortaokulu Müdürü Turgut Pulat ve Kozçeşme İlkokulu Müdürü Özgür Aygör ile görüşen Vali Aktaş, okullardaki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Vali, öğrencilere derslerine ek olarak kitap okumalarını önererek başarılar diledi.

Ayrıca, öğretmenlerle sohbet eden Vali Aktaş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak öğretmenlere desteklerini iletti. Ziyaretin sonunda, Vali İlhami Aktaş'ın Balıklıçeşme İlkokulu ve Ortaokulu ile Kozçeşme İlkokulu'nda gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemeler, toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.AW072950_02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB Fen Lisesi öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti!

TOBB Fen Lisesi öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti!