Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim MSÜ sınavı ne zaman? Saat kaçta? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır?

MSÜ sınavı ne zaman? Saat kaçta? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır?

MSÜ sınavına başvuran adaylar, sınav giriş yerlerini öğrenmek için heyecanla bekliyorlar. Sınav tarihi ve saati belirlendi, adaylar hazırlıklarını tamamlamak için geri sayıma başladılar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MSÜ sınavı ne zaman? Saat kaçta? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına başvurularını tamamlayan adaylar, heyecanla sınavın gerçekleşeceği tarihi bekliyorlar. MSÜ fakülte ve yüksekokullarında eğitim almak isteyen öğrenciler, sınav için sabırsızlanıyor. Adaylar, nerede sınava gireceklerini öğrenmek için TC kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecekleri linki takip edebilirler.

MSÜ Sınavı Yaklaşıyor: Tarih ve Saat Bilgileri

MSÜ sınavı, 2024 yılında 3 Mart tarihinde merkezi olarak gerçekleştirilecek. Sınav saat 10.15'te başlayacak ve 165 dakika sürecek. Adaylar, bu önemli tarih ve saat bilgilerine göre hazırlıklarını tamamlamak için geri sayıma başladılar.

Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Sınavın yaklaşmasıyla birlikte adaylar, sınav giriş belgesini nasıl alacaklarını merak ediyorlar. 3 Mart 2024 tarihinde uygulanacak olan MSÜ sınavına katılacak adayların, sınava girecekleri bina veya salonlara atanma işlemleri tamamlanmış durumda. Adaylar, sınav giriş belgesine, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilirler.

TYT ve AYT Sınavı Şartı

MSÜ'ye başvuruda bulunan adaylar için önemli olan bir diğer husus ise TYT ve AYT sınavı şartı. Harp Okulları için, 2024 yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) ve 2. Oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri'ne (AYT) girmeleri gerekmektedir. Astsubay Meslek Yüksekokulları için ise 2024-YKS'nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmeleri gerekmektedir. Harp Okullarına (HO) kadın ve erkek, Astsubay Meslek Yüksekokullarına (Asb. MYO) ise sadece erkek öğrenciler alınacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Operasyon: 43 Şüpheli Yakalandı

İzmir'de Operasyon: 43 Şüpheli Yakalandı