Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim 2025 TYT VE AYT deneme sınavları başladı

2025 TYT VE AYT deneme sınavları başladı

2025 TYT ve AYT deneme sınavlarının başlamasıyla birlikte öğrenciler heyecanlı bir sürece giriş yaptı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2025 TYT VE AYT deneme sınavları başladı
KAYNAK: İHA

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için önemli bir adım olan "Deneme Kulübü"nün ilk deneme sınavı, TYT ve AYT sınavlarına girecek öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. Sınav stresini azaltmak ve bilgi düzeylerini ölçmek amacıyla düzenlenen bu sınav, 110 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerin Verimliliğini Artırmak İçin Önemli Bir Adım

2025 TYT ve AYT'ye hazırlanan öğrenciler için düzenlenen deneme sınavı, öğrencilere sınav öncesi heyecanlarını kontrol etme ve eksikliklerini belirleme fırsatı sunuyor. Bu sayede öğrenciler, sınav öncesinde daha iyi bir hazırlık süreci geçirecek ve sınav başarısını artırma şansı elde edecekler.

Haftalık Düzenli Deneme Sınavları

Neşer Ertaş Kültür Evi'nde gerçekleşen deneme sınavları, her pazartesi günü saat 10.00’da düzenlenecek. Haziran ayına kadar devam edecek olan bu sınavlar sayesinde öğrenciler, eksikliklerini görebilecek ve test stratejilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Ayrıca, rehberlik hizmeti de sunulacak olan Deneme Kulübü'ne 16-25 yaş arası gençler katılabiliyor. Kayıt başvuruları online olarak yapılabileceği gibi, telefon aracılığıyla da gerçekleştirilebiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEKNOFEST Tarımsal İKA yarışmasının finali başlıyor

TEKNOFEST Tarımsal İKA yarışmasının finali başlıyor