Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Mersin'e ilk bilim merkezi Akdeniz'de açılıyor

Mersin'e ilk bilim merkezi Akdeniz'de açılıyor

Mersin'in ilk bilim merkezi olacak Yaparak ve Yaşayarak Öğrenme Merkezi, Akdeniz Belediyesi tarafından hizmete geçirilecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'e ilk bilim merkezi Akdeniz'de açılıyor
KAYNAK: İHA

Mersin'in Akdeniz Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'nde oluşturduğu 'Yaparak ve Yaşayarak Öğrenme Merkezi' ile Mersin'in ilk bilim merkezini hayata geçiriyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek arasında yapılan protokolle işletilecek olan merkezin amacı, öğrencilere yaparak, yaşayarak, görerek ve deneyerek öğrenme imkanı sunarak günlük hayat becerileri kazandırmak ve eğitimde başarıyı artırmak.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak'tan Eğitime Büyük Destek

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, eğitimde fırsat eşitliğine büyük önem verdiklerini belirterek, 'Eğitim alanındaki projelerimize her geçen gün yenisini ekliyoruz. Ana sınıfından üniversiteye dek çocuklarımızın eğitimine destek oluyor, onlara çok daha güzel bir gelecek sunmak için mücadele veriyoruz' dedi. Başkan Gültak, Türkiye'nin en havalı etüt merkezi ile gençlere üniversite sınavlarına hazırlık fırsatı sunduklarını ve birçok projeleri ile gençleri meslek sahibi yaparak istihdama kazandırdıklarını ifade etti.

Protokol İle Merkezin İşletimi Sağlanıyor

Merkezin işletilmesine dair Akdeniz Belediyesi ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile merkez, 1 yıl süreyle ve ücretsiz olarak kullanılabilecek. Eğitim materyalleri ve giderleri belediye tarafından karşılanacak olan merkez, öğrencilere çeşitli etkinlikler ve eğitimler düzenleyerek kalıcı öğrenmeyi hedefliyor.

Mersin'e Ilk Bilim Merkezi Akdeniz'de Açılıyor

Başkan Gültak: Her Yaştan İnsanımızın Eğitimini Önceleyeceğiz

Başkan Gültak, eğitim projelerine devam edeceklerini belirterek, 'Her yaştan insanımızın eğitimini öncelemeye, okumak isteyenlere fırsat eşitliği sunmaya ve destek vermeye devam edeceğiz' dedi. Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait binanın 'Yaparak ve Yaşayarak Öğrenme Merkezi'ne dönüştürüldüğünü ifade eden Başkan Gültak, Mersin'in ilk bilim merkezinin çok yakında öğrencilere hizmete açılacağını müjdeledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya’da Savaş Karşıtı Şairlerin Ağır Bedeli: 7 ve 5,5 Yıl Hapis Cezası

Rusya’da Savaş Karşıtı Şairlerin Ağır Bedeli: 7 ve 5,5 Yıl Hapis Cezası